Навигация
Кошница

OstroVit Whey Protein 700 гр. 23 Дози Ягодов крем

OstroVit Whey Protein 700 гр. 23 Дози Ягодов крем
-20 %
OstroVit Whey Protein 700 гр. 23 Дози Ягодов крем
  46,36 лв.
  57,95 лв.
  Купи
  OstroVit Whey Proteinе е висококачествена протеинова добавка, подходяща за всеки, който се нуждае от допълнителна доза протеин в хранителния си режим. Съдържа суроватъчен протеин (концентрат), който е допълнен с малтодекстрин, като източник на сложни въглехидрати.

  Суроватъчният протеин осигурява полезен животински протеин, който съдържа широк профил от аминокиселини, необходими за изграждането на мускулни влакна.

  Малтодекстринът се получава в процес на частична хидролиза на нишесте. Това е енергиен източник, който се харектеризира с бърза усвоимост, затова е идеален компонент в протеиновата формула.

  Предимства на OstroVit Whey Proteinе биват:

  21 грама протеин в доза;
  • Само 0.9 грама захар в доза;
  • Страхотна разтворимост;
  • Източник на разклонена верига аминокиселини;
  • Предотвратява мускулния разпад;
  • Подпомага изграждането на чиста мускулна маса;
  • Подобрява възстановяването;
  • Несравними 14 вкусови комбинации;

  OstroVit Whey Proteinе е истински шедьовър сред протеиновите добавки. Подходящ е за прием преди и след тренировка, както и между храненията и преди сън. Този продукт е страхотно допълнинение към програми за покачване на мускулна маса, повишаване на мускулната издръжливост и режими за намаляване на теглото.

  Начин на прием:

  Разтворете 1 доза (30 грама)-(2 лъжички и половина) с 200-250 мл вода или обезмаслено мляко. Консумирайте 1-3 пъти на ден в зависимост от вашите протеинови нужди.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 11.06.2023 г. или до изчерпване на количествата