Навигация
Кошница

WeightWorld Витамин D3 4000 IU + K2 100µg180 таблетки

WeightWorld Витамин D3 4000 IU + K2 100µg180 таблетки
WeightWorld Витамин D3 4000 IU + K2 100µg180 таблетки
  56,40 лв.
  Купи

  Естествен тласък за здравето на костите и имунната система!

  Vitamin D3 4000 IU + K2 100 mcg е висококачествена добавка, представляваща богат източник на витамини D3 и K2 във високоусвоими форми, така че да се извлече максимума от тях. Всяка дневна доза осигурява мощна подкрепа за костите и зъбите, и поддържа нормалната функция на имунната система и мускулите.

  Естествен витамин D3 (холекалциферол) с висока концентрация, който осигурява перфектен алтернативен източник на витамин D, а добавеният K2 (менахинон / МК-7) увеличава абсорбцията на витамин D. Получаването на достатъчно количество от този витамин е важно за нормалното функциониране на имунната система, както и за поддържането на нормални кости.

  Витамин D3 може да направи много повече с витамин К2 – такова дуо по-ефективно предпазва от остеопороза, влияе върху поддържането на здрави кости и зъби и едновременно с това насърчава нормалната коагулация на кръвта и подпомага сърдечното здраве.

  Основни ползи за здравето от приема на добавка с комплекс D3 + K2

  • Повишава абсорбцията на калций в костите;
  • Подпомага сърдечно-съдовото здраве, допринася за нормалното съсирване на кръвта;
  • Подкрепя мускулната и ставна функции;
  • Укрепва здравината на костите и зъбите;
  • Помага за нормалното клетъчно делене;
  • Подобрява настроението и способността за концентрация;
  • Предотвратява възникването на автоимунни заболявания;
  • Подкрепя когнитивното здраве;
  • Предпазва клетките от оксидативен стрес;
  • Укрепва имунната система.

  Vitamin D3 4000 IU + K2 100 mcg е под формата на лесни за поглъщане микро-таблетки. Не съдържа ГМО и глутен, което го прави подходящ за вегетарианци.

  Силата на D3 и К2 или защо трябва да приемате витамин D заедно с витамин K2

  Витамин D3 и K2 са две основни хранителни вещества, които работят заедно, за да поддържат костите, кожата и естествените защитни сили. Известно е, че витамин D3 стимулира производството на калций за по-здрави кости. Той, също така, допринася за поддържането на нормална мускулна функция и усилва естествените защити на тялото.

  Витамин К2, от своя страна, допринася за нормалното съсирване на кръвта и след това се комбинира с D3, като по този начин, K2 помага за по-доброто усвояване на витамин D3.

  Това означава, че имате по-голям потенциал да абсорбирате всяка единица витамин D за подобрена полза за имунната система, кожата, костите и мускулите. Витамин D3 и K2 работят в тясно сътрудничество за укрепване на костите и поддържане на здравето на сърцето и артериите.

  Но как се случва това?

  Когато приемате витамин D, усвояването на калций се увеличава, тогава тялото произвежда повече от Gla-протеините, транспортиращи калция. Но само витамин К2 може да активира тези Gla-протеини! След активиране, калцият се свързва с протеина и се транспортира до местата в тялото, където му е мястото, а именно костите и зъбите.

  В същото време витамин К2 има още по-важна функция – той предотвратява отлагането на калций в артериите и меките тъкани на тялото. Така предпазва предпазва сърцето и артериите.


  Съставки:В 1/4 табл.:Дн. доза:
  Витамин D3
  (холекалциферол)
  25 µg (1000 IU)25 µg (1000 IU)
  Витамин К2
  (менахинон-7)
  25 µg25 µg


  Микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, дикалциев фосфат.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По ¼ таблетка дневно, по време на хранене,с обилно количество вода.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Comfort Click Ltd, Великобритания