Навигация
Кошница

WeightWorld Морски колаген (тип I) 120 капсули

WeightWorld Морски колаген (тип I) 120 капсули
Безплатна
Доставка
WeightWorld Морски колаген (тип I) 120 капсули
  76,50 лв.
  Купи

  Pure Marine Collagen е премиум колагенова добавка, съдържаща висококачествен патентован морски колаген NatiCol®, който се отличава с висока бионаличност и максимална абсорбция. Подобрява стегнатостта и еластичността на кожата и е силна подкрепа при ставни заболявания. Изключителната ефективност на морските колагенови пептиди намалява признаците на стареене на кожата, спомага за поддържане на по-здрави нокти и блестяща коса. Поддържа подвижността на ставите и здравината на костите.

  Ако желаете да подобрите състоянието на кожата, косата и ноктите си и да помогнете за поддържането на функцията на костите и ставите като част от по-здравословен начин на живот, то Pure Marine Collagen може да бъде отговорът, който търсите.

  Продуктът е идеален за мъже и жени от всички възрасти.


  С какво Pure Marine Collagen превъзхожда останалите видове колаген

  • Мощна сила от 1170 mg морски колагенови пептиди в дневна доза;
  • Първокласен морски колаген тип 1 - NatiCol®;
  • Висока бионаличност, оптимална абсорбция и отлична биоактивност;
  • Лесни за поглъщане капсули с неутрален вкус и мирис;
  • Подходящ за вегани и вегетарианци;
  • Без ГМО, глутен, алергени и лактоза;
  • Микробилогично тестван за тежки метали и пестициди.

  Pure Marine Collagen съдържа 100% хидролизиран морски колаген NatiCol®, извлечен от дълбоководна дива риба. Той е лабораторно тестван за чистота и бионаличност.  Основни ползи на Чист Морски Колаген – Pure Marine Collagen

  • Спомага за здравето на кожата

  Едно от основните предимства на морския колаген е, че спомага за здравето на кожата. Доказано е, че намалява възпалението, бръчките и признаците на стареене. Морският колаген също може да помогне за подобряване на еластичността и хидратацията на кожата.

  • Поддържа здравето на ставите

  Друго основно предимство на морския колаген е, че поддържа здравето на ставите. Доказано е, че намалява възпалението и болката в ставите, както и подобрява функцията на ставите. Това прави морския колаген чудесен избор за хора с артрит или други ставни проблеми.

  • Подобрява мозъчната функция

  Вярвате или не, морският колаген също може да подобри мозъчната функция. Едно проучване показа, че подобрява когнитивната функция и паметта при възрастни участници. Друго проучване показа, че помага за защита на мозъка от увреждане, причинено от инсулт. Това прави морския колаген чудесен избор за хора, които искат да запазят своята когнитивна функция с напредване на възрастта.

  • Потиска апетита

  Използването на морски колаген може да ви помогне да се чувствате сити по-дълго и да предотвратите моментите на „вълчи глад“.

  • Поддържа чревното здраве

  Морският колаген може да помогне за намаляване на възпалението на червата и да подпомогне храносмилането. Той съдържа важни аминокиселини, които помагат за възстановяване на чревната лигавица.

  • Здрави мускули

  Морските колагенови пептиди съдържат 18 аминокиселини (8 незаменими). Това качество е особено полезно за поддържане на чиста телесна маса и подпомага възстановяването на мускулите.  Колаген и неговата значима роля за тялото

  Естественият колаген е елемент, който се намира в съединителната тъкан. Той съдържа аминокиселини, които не се срещат в други протеини, което го прави гъвкав и устойчив на увреждане.

  Още след 25-годишна възраст естественият синтез на колаген в тялото започва да се нарушава. В допълнение, този процес може да бъде ускорен от фактори като стрес, някои заболявания, интензивна физическа активност, тютюнопушене, неблагоприятни метеорологични условия (например смог, замърсен въздух). Освен това, след менопаузата, когато има значителни хормонални промени в тялото на жената, съдържанието на колаген в кожата намалява средно с 30%.

  Колагенът може да бъде допълнен по два начина – чрез прием на добавки или използване на подходяща диета.

  Колагенът – в зависимост от това откъде идва – може да бъде разделен на: естествен колаген, животински колаген, микроколаген, ателоколаген, растителен колаген, лиофилизиран колаген и хидролизиран морски колаген.  Защо да избера морски колаген?

  Морският колаген се получава от кожата на морска риба, така че е напълно естествен продукт. Той има по-ниско молекулно тегло, в сравнение с останалите видове колаген, така че неговата абсорбция и бионаличност са по-добри.
  Морските колагенови пептиди са късоверижни аминокиселини и са с висока бионаличност, което означава, че колагенът се абсорбира  за кратък период от време. Изследванията показват, че повече от 90% от колагена се абсорбира в кръвния поток през първите шест часа след консумация.

   

  Съставки:В 2 капс.:Дн. доза:

  Хидролизиран морски колаген 
  (на прах) Naticol®

  1170 mg

  1170 mg  Хипромелоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

  Съдържа: Риба.

  Приложение: Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и ставите.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 2 капсули дневно,за предпочитане 1 час след вечеря,с обилно количество вода.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Comfort Click Ltd, Великобритания