Навигация
Кошница

WeightWorld Viaman Крем за ерекция 150 мл

WeightWorld Viaman Крем за ерекция 150 мл
Безплатна
Доставка
WeightWorld Viaman Крем за ерекция 150 мл
  67,60 лв.
  Купи

  Viaman Für Manne Titan - Крем за ерекция е натурален продукт за стимулиране на ерекцията и мъжката сексуална активност

  Работи на принципа на синергичното действие на билковите екстракти в състава си и по този начин подобрява кръвообращението и притока на кръв към мъжките полови органи. Стимулира и поддържа ерекцията и допринася за намаляване риска от преждевременна еякулация. Този козметичен продукт спомага за удължаване времето на половия акт, както и за увеличаване на удоволствието от него. Подобрява самочувтвието и интимните моменти и не причинява раздразнителност на кожата или вреда на половите органи и здравето. Предназначен е само за външна употреба като е необходимо да бъде нанесен локално с леки масажни движения. Не съдържа в състава си парабени, ГМО, силикони и химикали.

  Ефекти от използването на Крем за ерекция:

  • натурален продукт за стимулиране на ерекцията и мъжката сексуална активност;

  • съдържа в състава си билкови екстракти, които подобряват кръвообращението и притока на кръв към половите органи;

  • стимулира и поддържа ерекцията;

  • допринася за намаляване риска от преждевременна еякулация;

  • спомага за удължаване времето на половия акт и удоволствието от него;

  • подобрява интимните моменти и самочувствието;

  • не съдържа парабени, ГМО, силикони и химикали в състава си;

  • не причинява вреда на половите органи и здравето;

  • само за външна употреба

  Свойства на основите съставки в този козметичен продукт:

  Арника:

  Арниката е многогодишно тревисто растение с жълти цветове. Тя има антиоксидантно и противовъзпалително действие, спомага за по-бързото заздравяване на кожата и подпомага подобряване на кръвообращението на засегнатите области.

  Алое вера:

  Алое вера е многогодишно растение с дълги месести листа, което расте на тропически и сух климат. То притежава антибактериални свойства, съдържа в състава си антиоксидантни вещества и оказва благоприятен ефект на кожата. Помага за по-бързо заздравяване на рани, подобрява състоянието на кожата, овлажнява я и премахва чувството на сухота.

  Гинко билоба:

  Гинко билобата се счита за едно от най-старите растения в света и има многобройни ползи за човешкия организъм. Тя подпомага притока на кръв, подобрява кръвооросяването и кръвообращението и повлиява благоприятно върху състоянието на кожата.

  Съставки: Вода, етилхексил стеарат, глицерил стеарат, цетеарилов алкохол, бадемово масло, глицерин, цетеарил-20, феноксиетанол, цетеарил-12, цетил палмитат, масло от жожоба, масло от шеа, етил хексил глицерин, ниацинамид, алкохол, арника (екстракт от цвят), екстракт от алое вера, пропилен глигол, екстракт от гинко билоба, глюкоза, натриев бензоат, калиев сорбат, лимонена киселина.

  Крем, 150 ml

  Препоръки за употреба: Нанесете с леки масажни движения.

  Забележка: Само за външна употреба.

  Производител: Comfort Click Ltd, Великобритания