Навигация
Кошница

WeightWorld CLA - Конюгирана линолов киселина 3000 mg x 180 софтгел капсули

WeightWorld CLA - Конюгирана линолов киселина 3000 mg x 180 софтгел капсули
WeightWorld CLA - Конюгирана линолов киселина 3000 mg x 180 софтгел капсули
  56,27 лв.
  Купи

  CLA (Свързана линолова киселина) помага да постигнете желаните килограми и да поддържате постигнатото тегло, без „йо-йо“ ефект. CLA на WeightWorld е с изцяло естествен произход (добита от шафраново масло), което е предпоставка за пълноценното й усвояване от организма. Стимулира скоростта на изгаряне на мазнини и предотвратява тяхното повторно натрупване, снабдява мускулите с повече енергия и увеличава чистата мускулна маса.

  Шафрановото масло е естествен растителен екстракт, който се състои от конюгирана линолова киселина. То съдържа повече от съединенията, за които е доказано, че влияят върху загубата на мазнини и подпомагат отслабването. Богато на омега-6 мастни киселини, шафрановото масло поддържа здравословен баланса на холестерола и здравето на сърцето.

  Капсулите CLA на WeightWorld са с малък размер, което ги прави лесни за поглъщане. За ефективни резултати, препоръчваме приема на CLA да бъде преди или по време на хранене.

  Здравословни ползи от приема на CLA на WeightWorld

  • Намаляване на телесните мазнини (особено коремни мазнини);
  • Увеличава чистата мускулна маса;
  • Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания;
  • Подобрява метаболизма;
  • Бори се с възпалението;
  • Понижава холестерола и триглицеридите;
  • Потиска апетита;
  • Естествен източник на омега-6 ненаситени мастни киселини;
  • Без ГМО, без глутен;
  • Без изкуствени оцветители и аромати.

  Какво е CLA (Конюгирана линолова киселина)

  CLA е акроним за конюгирана линолова киселина. Среща се предимно в животински и млечни продукти, поради което CLA се класифицира като мастна киселина.

  CLA е вещество, което тялото не произвежда естествено, така че можете да го получите само отвън чрез храна или добавки. Тя действа, като увеличава скоростта, с която изгаряте калории и подобрява имунната система.

  CLA играе важна роля в преработката на телесните мазнини и регулирането на образуването на клетки, както и в растежа и цялостното здраве на сърдечно-съдовата система.

  CLA за отслабване

  Някои изследвания показват, че тази добавка помага за регулиране на телесните мазнини, като ги използва като източник на енергия. В допълнение към превръщането на телесните мазнини в енергия, се смята, че CLA помага за поддържане на здравословен метаболизъм.

  Тя може да помогне с вашите цели за отслабване и в същото време да изградите здравословна телесна маса.

  Здрава сърдечно-съдова система

  Счита се, че CLA е полезна за сърдечно-съдовата система, тъй като преобразува запасите от мазнини в тялото в енергия и предотвратява натрупването на плака в артериите. Освен това, CLA може да помогне за понижаване на кръвното налягане, което от своя страна, да намали риска от инфаркт и инсулт. CLA също има много лек ефект на разреждане на кръвта.

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Конюгирана линолова киселина
  (от шафраново масло)
  1000 mg3000 mg


  Желатин, глицерин, соеви зърна, пречистена вода.

  Приложениe: Допринася за поддържане на нормално телесно тегло.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 3 капсули дневно, по време на хранене,с обилно количество вода.

  Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на опаковката.

  Производител: Comfort Click Ltd, Великобритания