Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС Витамин K2 120 мкг + D3 1000 IU х 30 капсули

Витамини К2 и D3 на Webber Naturals допринасят за правилното усвояване на калций от костите, както и за нормални нива на калций в кръвта и нормалното състояние на костите и зъбите. Комбинирането на витамин D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием. Витамин К е от значение за нормалното кръвосъсирване. Съдържа биоактивни и силно бионалични форми на D3 и K2.

Важният мастноразтворим витамин К играе важна роля в защитата на сърцето и мозъка, и в изграждането на здрави кости. Той контролира дейността на калция, насочва го към костите и не му позволява да се натрупва в меките тъкани, например артериите, където той има отрицателен ефект.

Витамин D увеличава абсорбцията на калция и също има важно значение за костите и зъбите. Доказано е, че „слънчевият витамин” е по-добре да се приема не самостоятелно, а заедно с витамин К. 

 

Състав (в 1 таблетка):                             

Vitamin К2 (като Менахинон-7) (МК-7): 120 µg          

Vitamin D3 (като холекалциферол): 1000 IU/25 µg

 

Други съставки: Средноверижни триглицериди, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, карамел за цвят,титаниев диоксид), жълт пчелен восък, не-ГМО слънчогледов лецитин

Не съдържа: Изкуствени оцветители, подсладители, консерванти, млечни продукти, пшеница, захар, дрожди, соя, глутен, яйца, риба, черупчести, сол, ГМО или ядки

 

Препоръчителна дозировка:

За възрастни: Приемайте по 1 капсула WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамини D и К дневно.

 

Опаковка: 30 софтгел капсули


Забележка: При прием на антиколагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!