Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 400 IU 270 таблетки

Изключително важно е поддържането на адекватни нива на витамин D в организма. Това помага за абсорбцията на фосфор и калций в костите и зъбите, като същевременно повишава тяхната минерална плътност и здравина.

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 допринася и за оптималната работа на имунната система и дори за превенцията на някои видове рак.

Хранителната добавка на Webber Naturals съдържа естествената форма на витамин D - холекалциферол. Тя се абсорбира много лесно и е с висока ефективност, тъй като е аналогична със синтезираната в човешкото тяло под действието на слънчевите лъчи. Въпреки способността на организма сам да си набави този така важен витамин, рискът от увреждане на кожата от UV лъчите често пъти е причина за неговия дефицит. Приемът на витамин D в детска възраст, също така, минимизира опасността от развитие на рахит, а в зряла възраст предотвратява остеомалацията (омекване на костите). Недостигът на витамин D може да причини още мускулна слабост и болки.

 

Състав в 1 таблетка:

Vitamin D3 (холекалциферол) 400 IU / 10 µg

Помощни вещества: Микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 на ден.

Добавката не е заместител на балансирания хранителен режим.

Спазвайте дневната препоръчителна доза.

 

Опаковка: 270 таблетки

 

Производител: Webber Naturals


Потребителите търсят още: витамин д, витамин де, vitamin d, витамин d 

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата