Навигация
Кошница

Webber Naturals Витамин B12 500 µg 120 сублингвални таблетки

Webber Naturals Витамин B12 500 µg 120 сублингвални таблетки
Webber Naturals Витамин B12 500 µg 120 сублингвални таблетки
  21,31 лв.
  Купи

  Витамин В12 Метилкобаламин на канадската компания Webber Naturals е висококачествен продукт допринасящ за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система.

  Основни ползи:

  • Спомага за здравословната функция на сърдечно-съдовата и нервната система.
  • Подпомага производството на червени кръвни клетки.
  • Допринася за поддържане на нормалните нива на хомоцистеин.
  • Влияе благоприятно върху мозъка и когнитивните способности.
  • Съдейства за нормалното функциониране на имунната система.
  • Насърчава способността на организма да метаболизира хранителните вещества.

  Умора, диария, бледа кожа, липса на апетит, загуба на памет – всички тези симптоми могат да означават дефицит на В12. Липсата му може да бъде адекватно компенсирана с прием на Витамин B12 Метилкобаламин на Webber Naturals. Лесните за прием сублингвални таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.

  Витамин В12 е най-популярен с това, че спомага за производството на червени кръвни клетки, но е и от съществено значение за производството на енергия, ДНК, нервните клетки и функционирането на мозъка.

  Метилкобаламинът е коензимната форма на витамин В12, който поддържа здрава структурата и подпомага функциите на нервите и мозъка. Метилкобаламинът (витамин В12) е активен веднага след абсорбцията за разлика от други форми като например цианокобаламина, които трябва да бъдат превърнати в метилкобаламин в двустепенен процес.

  Метилкобаламинът демонстрира изключителна активност на места, където други форми не са активни. Приемът на В12 се препоръчва за вегетарианци и хора, страдащи от дефицит на този витамин.

  Суперикономичната разфасовка е достатъчна за 200 дни (6 месеца и половина) от по една сублингвална таблетка дневно. Продуктът не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести и животински продукти, сол, ядки или ГМО.

  Съставки: (в 1 капс.) дн.доза

  Витамин В12 250 µg 250 µg

  (метилкобаламин)

  Лактоза монохидрат, микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, натурален аромат на череша, лимонена киселина, растителен клас магнезиев стеарат.

  Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегетарианци.

  Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната система.

  Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка и приложение: По 1 сублингвална таблетка дневно.

  Сублингвалните таблетки се поставят под езика до пълното им разтапяне.

  Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

  Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

  Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada