Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 капки за деца 400 IU 35 мл

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 капки за деца 400 IU 35 мл
-15 % Очаква доставка
WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 капки за деца 400 IU 35 мл
  18,72 лв.
  22,02 лв.

  WEBBER NATURALS vitamin D за деца – естествена форма на слънчевия нутриент за най-малките на супер цена от Моето здраве!

  УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 капки за деца представлява натурален и бързоусвоим холекалциферол за бебета и подрастващи. Формулата за деца е лесна за прием, като капките могат да се дават директно в устата или разтворени в малко мляко.

  Т.нар. слънчев витамин участва в здравословното образуване и поддържането здравината на костите и зъби. Подпомага усвояването на калций и фосфор и е от ключово значение за нормалния имунен отговор и естествените съпротивителни сили на тялото.

  Дефицитът на витамин D е може да доведе до развитието на рахит при децата, остеомалация (меки кости) при възрастните, както и да повиши податливостта на вирусни инфекции.

   

  Състав: (в 1 капка/доза/0.25 мл) дн. доза

  Витамин D3 (холекалциферол): 400 IU / 10 мкг

  Други съставки: средноверижни триглицериди, био ленено масло, натурален витамин Е.

  Без изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

   

  Препоръчителна дозировка:

  Давайте по 1 капка WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС витамин D3 за деца дневно директно върху езика или разтворена в малко мляко.

   

  Забележка: Продуктът е подходящ за бебета, деца и възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

   

  Опаковка: 35 мл

   

  Потребителите търсят още: витамин д, витамин де

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.04.2024 г. или до изчерпване на количествата