Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС Калций + Магнезий + Цинк 200 капсули

WEBBER NATURALS / УЕБЪР НАТУРАЛС калций, магнезий и цинк е лесно усвоима формула. Тя не само спомага за развитието и поддържането на здрави кости и зъби, но също така помага на тялото да метаболизира въглехидрати, протеини и мазнини. Трите минерала отлично се абсорбират от хора с ниски нива на стомашна киселинност. Укрепваща минерална комбинация , която работи в синхрон за предотвратяване на остеопорозата. Важно свойство на тази комбинация е и поддържането на здрава сърдечно-съдовата система. При предаването на нервните импулси, за растежа и свиването на мускулите и за предотвратяване на мускулни спазми също е необходимо калций.

Магнезият е жизненоважен минерал, който помага за предотвратяване на калцификация на мека тъкан. Той може да бъде толкова важен , колкото калций за предотвратяване загубата на костна маса.

Цинкът е основен минерал, необходим за синтеза на протеини и образуването на колаген. Спомага за по-здрава имунна система и е от жизненоважно значение за формирането на костите.

Хелатните съединения на калций (карбонат, цитрат, фумарат, малат, сукцинат), магнезий (оксид, цитрат, фумарат, малат, сукцинат) и цинк (глюконат) позволяват минералите да се абсорбират по-лесно и да се метаболизират от организма. Идеален за хора с ниска стомашна киселинност.

Калций Магнезий с Цинк от Уебър Натуралс е добавка, която се различава с отлична усвояемост и оползотворяване.

 

Състав (в 1 каплета):

Калций (карбонат, цитрат, фумарат, малат, сукцинат) 333 мг

Магнезий (оксид, цитрат, фумарат, малат, сукцинат) 166.66 мг

Цинк (глюконат) 16,66 мг

 

Препоръчителна дозировка:

По 1 каплета дневно по време на или след хранене. 

Опаковка: 200 каплети