Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS Kidzown Витамин D3 за деца 600 IU 60 желирани таблетки с плодов вкус

Kidzown™ Vitamin D3 е изцяло натурален продукт под формата на желирани таблетки с приятен плодов вкус. Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите, както и за нормалната абсорбция на калция и фосфора.


Kidzown™ Vitamin D3 Gummies е естествен продукт, който помага за развитието и поддържането на костите и зъбите и допринася за усвояването и използването на калция и фосфора от детския организъм.

Kidzown™ Vitamin D3 се отличава със следните ползи за здравето:

  • Изцяло вегетариански продукт, без съдържание на изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.
  • Продуктът е създаден специално за деца над 3 годишна възраст.
  • Хранителната добавка е под формата на желирани таблетки с приятен плодов вкус и естествени аромати на горски плодове.
  • Оптимална доза от 600 IU витамин D3 в една желирана таблетка.


Телата на подрастващите деца се нуждаят от „слънчевия витамин“ – витамин D, за да насърчи развитието на здрави кости и зъби, както и за поддържане на цялостното здраве. Спомагайки усвояването на калций и фосфор, витамин D помага на децата и юношите да поддържат здрава скелетна система, включително и здрав зъбен емайл.


Kidzown™ Vitamin D3 се предлага под формата на желирани таблетки, в чиито вкус децата ще се влюбят. Продуктът е специално създаден за нуждите на деца на възраст над 3 години. Всяка желирата таблетка доставя 600IU витамин D3, за да осигури адекватен прием на този витамин всеки ден.

Съставки:

В 1 табл.:

Дн. доза:

NRV%

Витамин D3

600 IU / 15 µg

600 IU / 15 µg

100

Глюкозен сироп, захар, пречистена вода, пектин, ябълков сок концентрат, лимонена киселина, натурални аромати (горски плодове, праскова, ягода), натриев цитрат, млечна киселина, палмово масло, карнаубски восък, натурални оцветители (екстракт от анато, концентрат от сок на черен морков, антоцианини), масло от слънчогледови семена.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.

Хранителна добавка, 60 желирани таблетки.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на костите и зъбите, както и за нормалната абсорбция на калция и фосфора.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За деца над 4 годишна възраст: Да се сдъвква по 1 желирана таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина и температура под 25°C!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada