Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS Kidzown Mултивитамини и минерали за деца 60 желирани таблетки с плодов вкус

Kidzown™ Multi Vitamin and Mineral е натурален продукт под формата на желирани таблетки с приятен плодов вкус, специално разработен за деца над 4 годишна възраст. Kidzown™ Multi Vitamin and Mineral съдържа комплекс от жизненоважни витамини и минерали в оптимални дневни дози. Продуктът допринася за нормалното функциониране на детския организъм.

Kidzown™ Multi Vitamin and Mineral е източник на витамини и минерали, които спомагат за поддържането на добро здраве и нормален растеж и развитие на детето. Помага и за поддържане на зрението, кожата, мембраните, здравето на имунната функция и способността на тялото да метаболизира хранителните вещества. Продуктът допринася за развитието и поддържането на нощното зрение, костите и зъбите, както и за функцията на щитовидната жлеза.

Kidzown™ Multi Vitamin and Mineral се отличава със следните ползи за здравето на децата:

  • Изцяло вегетариански продукт, разработен без съдържание на изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.
  • Продуктът е под формата на желирани таблетки с приятен плодов вкус, които са приятни и лесни за приемане от деца.
  • Хранителна добавка създадена специално за деца над 4 годишна възраст.
  • Продуктът е с естествен аромат на плодове.
  • Комплексна формула доставяща всички необходими витамини и минерали за растежа и развитието на детския организъм, в оптимални дози, събрани в 1 вкусна и лесна за прием желирана таблетка.


Телата на растящите деца се нуждаят от набор витамини и минерали, за да формират и поддържат здрави зъби, кости, кожа, нерви и мозъчни клетки. Тези жизненоважни микроелементи поддържат способността на тялото да метаболизира хранителните вещества и да поддържа здрави имунни и щитовидни функции. Натуралната хранителна добавка спомага да се осигури на децата адекватен прием на основни хранителни вещества всеки ден. Родителите ще харесат, това че желираните таблетки са без изкуствени оцветители и аромати, а децата ще ги очакват с нетърпение заради приятния им плодов вкус.

Kidzown™ Multi Vitamin and Mineral насърчава здравословните навици по забавен и лесен начин. Продуктът, който е под формата на желирани таблетки, е създаден специално за деца на възраст над 4 години. Всяка вкусна натурална желирана таблетка доставя необходимата дневна доза от девет витамина плюс цинк и йод.

Съставки:

В 1 табл.:

Дн. доза:

Витамин А
(палмитат)

393 µg

393 µg

Витамин Е
(d-алфа токоферил ацетат)

5.5 mg

5.5 mg

Витамин В6
(пиридоксин хидрохлорид)

0.52 mg

0.52 mg

Витамин В12
(цианокобаламин)

2.55 µg

2.55 µg

Фолиева киселина

130 µg

130 µg

Витамин С
(аскорбинова киселина)

10 mg

10 mg

Витамин D3
(холекалциферол)

600 IU / 15 µg

600 IU / 15 µg

Пантотенова киселина
(калциев d-пантотенат)

2.6 mg

2.6 mg

Биотин

30 µg

30 µg

Цинк (цитрат)

1.35 mg

1.35 mg

Йод (калиев йодид)

21 µg

21 µg

Глюкозен сироп, захар, пречистена вода, пектин, ябълков сок концентрат, лимонена киселина, натурални аромати (портокал, малина, лимон), натриев цитрат, палмово масло, карнаубски восък, натурални оцветители (екстракт от анато, концентрат от сок на черен морков, антоцианини), масло от слънчогледови семена.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.

Хранителна добавка, 60 желирани таблетки.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на детския организъм.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За деца над 4 годишна възраст: Да се сдъвква по 1 желирана таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина и температура между 15- 25°C!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada