Навигация
Кошница

Webber Naturals Глюкозамин, Хондроитин и MCM 1300 mg 120 таблетки

Webber Naturals Глюкозамин, Хондроитин и MCM 1300 mg 120 таблетки
Безплатна
Доставка
-15 %
Webber Naturals Глюкозамин, Хондроитин и MCM 1300 mg 120 таблетки
  60,32 лв.
  70,97 лв.
  Купи

  Глюкозамин, Хондроитин и МСМ на водещия канадски производител на здравословни и екологично чисти хранителни добавки Webber Naturals е природен продукт, комбиниращ високоефективни съставки, които забавят износването на ставите, намаляват възпалението и облекчават болките. Препоръчван избор при артрит!
  Основни свойства:

  • Натурален продукт спомагащ за поддържане на нормалното състояние на ставите, тъканите и хрущялите.
  • Облекчава болката при артрит и намалява сковаността.
  • Намалява ставното възпаление.

  Глюкозамин сулфат - естествено съединение, получено от черупките на раци и скариди
  Глюкозаминът е съединение, което естествено се синтезира в организма и участва в производството на гликозаминогликани. Гликозаминогликаните са градивен елемент на ставния хрущял и спомагат за образуването на синовиална течност, необходима за намаляване на триенето между ставите.
  С годините производството на глюкозамин в организма намалява. Това води до болки и скованост в ставите. Приеман, като хранителна добавка Глюкозамин сулфат е щадящо естествено средство за облекчаване на ставни проблеми и намаляване на симптомите при артрит. 
  Хондроитин сулфат - естествено съединение от говежди хрущял
  Хондроитинът също се синтезира в организма и е от изключително значение за доброто здраве на ставите. Защитава клетките и мембраните на хрущяла от разрушаване и поддържа притока на хранителни вещества към хрущяла. Също така стимулира синтеза на хиалуронова киселина и спомага за добрата хидратация на хрущяла.
  Метилсулфонилметан (МСМ) - ефективна природна съставка срещу артрит
  Метилсулфонилметан (МСМ) е естествено сяросъдържащо съединение, което се намира в тялото, както и в редица храни. МСМ намалява предаването на сигналите за болка по нервите, увеличава кръвотока, редуцира мускулните спазми и блокира отделянето на вещества, провокиращи възпаление.
  Глюкозамин, Хондроитин и МСМ на Webber Naturals съдържа най-чистата и висококачествена форма на МСМ – OptiMSM®. OptiMSM® е патентована съставка, създадена чрез многоетапен процес на дестилация, който осигурява 99.9% чиста, висококачествена форма на метилсулфонилметан.
  Патентованата съставка OptiMSM® притежава сертификати GRAS, Kosher и Halal. Безопасността и ефикасността й са потвърдени от множество изследвания. OptiMSM® е разработена от компания Bergstrom Nutrition.  Състав:

  Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
  Глюкозамин сулфат (калиев хлорид от черупчести /скарида, ракообразен екзоскелет/)500 mg1500 mg
  Хондроитин сулфат (натрий от говежди хрущял)400 mg1200 mg
  МСМ (Метилсулфонилметан)400 mg1200 mg

  Други съставки: микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, обвивка (въглехидратна гума, глицерин), стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).Не съдържа: изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, яйца, ядки, дрожди, глутен или ГМО.  Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.  Начин на употреба: 
  По 1 таблетка 3 пъти дневно.  Опаковка:
  120 таблетки  Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Canada
  Вносител: Гео Нутришън ЕООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.11.2023 г. или до изчерпване на количествата