Навигация
Кошница

Webber Naturals Крил масло Омега-3 RoyalRed 1000 mg 30 софтгел капсули

Омега-3 крил масло RoyalRed® – висококачествен източник на омега-3 с бързо усвояване и мощна антиоксидантна активност.

Високопотентен, силно бионаличен продукт, осигуряващ омега-3 мастни киселини (EPA & DHA), мощния антиоксидант астаксантин и фосфолипиди. Маслото от крил на Webber Natural, Canada е богат източник на лесни за усвояване от човешкото тяло омега-3 мастни киселини, добити от 100% чисто антарктическо масло от крил. Бързата и пълна абсорбция в клетъчните мембрани на маслото от крил, го правят подходящ избор за хранителна подкрепа с редица здравни приложения. Ненаситените мастни киселини са със силно противовъзпалително действие, насърчават здравословните функции на нервната и сърдечно-съдовата системи. Поддържат силни кости, стави, здрава и еластична кожа. Спомагат за здравословно и безопасно отслабване.

Маслото от крил е ефективна алтернатива на рибеното масло. Успешно го конкурира със значително по-голяма бионаличност. Ефектите от приема му са аналогични, но в значително по-малки дози. Без рибен послевкус, с допълнителни ползи от съдържащия се в маслото от крил астаксантин- супер антиоксидант за здравословно зрение и неутрализиране на свободните радикали. За разлика от омега-3 в рибените масла, EPA и DHA в масло от крил са свързани с фосфолипиди, които значително повишават абсорбцията на двете киселини в червата и тяхното доставяне в мозъка, тъканните и клетъчни мембрани в цялото тяло.

Омега-3 крил масло RoyalRed® е продукт, произведен чрез новаторски процес, извличащ оптимално естествените омега-3 мастни киселини и антиоксиданти, обичайно съдържащи се в маслото от крил. Продуктът е сертифициран от IVO (Mеждународна агенция с нестопанска цел, която стриктно следи качеството на продукти, съдържащи рибни продукти и растителни масла) за чистота, устойчивост и ефективност.

Webber Naturals спазва съществуващите екологични практики за добив и влагане на суровини в продуктите. Антарктическия крил се събира по устойчива технология, съгласно насоките от Комисията за опазване на живите морски ресурси на Арктика.

Полезно действие на масло от крил:

Противовъзпалително средство

Възпалението е нормален имунен отговор, който спомага за защита на тялото от болестотворни агенти. Смята е, че хроничното възпаление е причина за редица болестни състояния като затлъстяване, диабет, сърдечно-съдови заболявания и дори рак. Маслото от крил с високо съдържание на EPA и DHA притежава доказано противовъзпалително действие. Астаксантинът- компонент в маслото от крил е мощен антиоксидант. Той е сигурен съюзник в борбата със свободните радикали, причинители на хронични възпаления. В допълнение, антиоксидантната сила на маслото от крил, притежава и антистареещо за клетките действие.

Подкрепа за сърдечно-съдово здраве

Омега-3 мастните киселини са ефективни за поддържане на добро сърдечно здраве. Ключови са за редуциране нивата на холестерола, поддържане дейността на сърцето. Проведено проучване показва, че приемът на масло от крил, може да понижи честотата на сърдечния ритъм и кръвното налягане. Може да намали нивата на триглицеридите в кръвта и риска от коронарна болест на сърцето.

Поддържане на здрава и младежка кожа

Възпалението е в основата на редица кожни проблеми – от акне до дерматити. Едно от най-големите плюсове на маслото от крил в тази насока е способността на омега-3 мастните киселини да редуцират възпалението и поддържат кожата свежа и здрава. Антиоксидантното действие на астаксантинът допринася за редуциране възрастовите петна и бръчки, същевременно подобрява текстурата на кожата и поддържа хидратацията й.

Благоприятства здравето на мозъка

Ползите за мозъка от прием на омега-3 мастни киселини са широко известни. Смята се, че те спомагат за редуциране симптомите на депресия, тревожност, дори на когнитивен спад. Съществуват твърдения, че омега-3 може да бъде полезна при лечение на нервни разстройства като ADHD (Синдром на дефицит на вниманието или хиперактивност), биполярно разстройство и шизофрения.

Спомага за поддържане на здрави кости и стави

Проучвания показват, че омега-3 мастните киселини могат да спомогнат за запазване на костната плътност и намаляване на възпалението, което причинява на болките в костите и ставите.

Редукция на теглото

Маслото от крил може да спомогне за здравословно отслабване. Омега-3 мастните киселини са сигурен инструмент за редуциране на апетита, ускоряване на метаболизма и изгарянето на мазнини. Изследванията показват, че приемът на най-малко 1,3 грама омега-3 мастни киселини дневно, води до усещане за ситост до 2 часа след хранене. Други резултати показват, че маслото от крил може да повиши метаболизма между 4 и 14% , както и количеството изгорени мазнини по време на тренировка до 27%.

Съставки:

В 1 капс.:

Дн. доза:

Крил масло (тяло на Антарктически крил) /Euphausia superba/

1000 mg

2000 mg

Общо Oмега-3 мастни киселини

240 mg

480 mg

Ейкозапентаенова киселина (EPА)

120 mg 

240 mg 

Докозахексаенова киселина (DHА)

60 mg

120 mg

Астаксантин 

300 µg

600 µg

Фосфолипиди

400 mg

800 mg

Софтгел капсула (желатин, пречистена вода, етил ванилин).

Без остатъчен рибен привкус.

IVO™ сертифициран продукт (International Verified Omega-3™ е международна, сертификационна програма за морски масла, която се придържа към най-високите световни стандарти за чистота и проверка на потенцията.)

Печатът IVO™ гарантира, че получавате най-чистите, безопасни и екологични Омега-3 продукти.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, соя, дрожди, яйца, ядки или ГМО.

Съдържа: риба.

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули

Дозировка и приложение

Приложение:  Допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система . Допринася за поддържането на нормална концентрация на триглицериди в кръвта.

Забележка: При бременност и кърмене, прием на антикоагуланти се консултирайте с лекар преди употреба.Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка: По 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно. 

Съхранение: На сухо място, недостъпно за деца.

Годност и партида: Маркирани на дъното на опаковката.

Производител

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals LTD, Canada

Вносител: Гео Нутришън ООД, гр.Пловдив, бул.Източен 48