Навигация
Кошница

WEBBER NATURALS Kidzown Vitamin C за деца 60 желирани таблетки с плодов вкус

Kidzown™ Vitamin C е натурален продукт е под формата на желирани таблетки с приятен плодов вкус, специално разработени, за да покрият нуждите на растящия детски организъм. Допринася за нормалното функциониране на имунната система.


Kidzown™ Vitamin C Gummies доказано подпомага развитието и поддържането на костите, хрущялите, зъбите и венците на децата и поддържа имунната функция. Продуктът е източник на витамини, фактори за нормален растеж и развитие на детското тяло, както и поддържане на добро здраве.

Kidzown™ Vitamin C се отличава със следните ползи за детското здраве:

  • Изцяло веган продукт, без съдържание на изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки или ГМО.
  • Хранителна добавка под формата на желирани таблетки, които са вкусни и лесни за приемане от децата.
  • Продукт създаден специално за деца над 3 годишна възраст.
  • Желираните таблетки са с приятен плодов вкус и естествени аромати.
  • Една желирана таблетка Kidzown™ Vitamin C на ден осигурява 125 mg витамин С на детския организъм.


Витамин C е водоразтворим витамин, който осигурява хранителната подкрепа, от която децата се нуждаят по време на своя растеж и развитие. Той не се съхранява от тялото и трябва да се консумира всеки ден, за да се поддържат нивата, препоръчани за поддържане на оптимално здраве. Тъй като в забързаното си ежедневие, модерният човек може да не си набави така необходимите витамини сам чрез храната, ежедневната добавка на витамин С е важна част от добре балансирания хранителен план не само за възрастните, но и за децата.

Растящите органи на малчуганите се нуждаят от витамин С, за да поддържат оптималното си здраве и развитие. Витамин С има добре проучени свойства при употреба от деца. Витаминът е известен като отличен антиоксидант, който поддържа имунната функция. Освен това помага за развитието и поддържането на костите, хрущялите, зъбите и венците на подрастващия детски организъм.


Kidzown™ Vitamin C Gummies
 насърчава здравословните навици при децата по забавен и лесен начин. Вкусните желирани таблетки са създадени специално за деца на възраст над 3 години. Всяка вкусна и естествено ароматизирана желирана таблетка доставя 125 mg витамин C, за да осигури адекватен прием на този витамин всеки ден.

Съставки:

В 1 табл.:

Дн. доза:

NRV%

Витамин С

125 mg

125 mg

156,2

Глюкозен сироп, захар, пречистена вода, пектин, ябълков сок концентрат, лимонена киселина, натурални аромати (портокал, лимон, праскова), натриев цитрат, палмово масло, карнаубски восък, натурални оцветители (екстракт от анато, концентрат от сок на черен морков, антоцианини), масло от слънчогледови семена.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, ядки, ГМО.

Хранителна добавка, 60 желирани таблетки.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка:  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта: За деца над 4 годишна възраст: Да се сдъвква по 1 желирана таблетка дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина и температура под 25°C!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada