Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Уринал Сироп 150 мл

Уринал Сироп се грижи за теб при инфекции на пикочните пътища и затруднено уриниране. Вземи сега изгодно тук!

Уринал Сироп подпомага здравословното състояние на уринарния тракт благодарение на съставките си, сред които е активната субстанция NutriCranTM. Тя представлява изсушен концентриран сок от червена боровинка и има благотворен ефект върху здравословното състояние на пикочните пътища. Червената боровинка е богат източник на разнообразие от антиоксиданти, сред които биофлавоноиди и фенолни съединения. Те защитават клетките и тъканите от агресивният ефект на свободните радикали. Количеството екстракт в максималната дневна доза, 15 мл, от сиропа отговаря най-малко на 37 500 мг плодове от червена боровинка.

В най-голяма степен инфекциите на пикочните пътища засягат жените. Често, ако се оставят нелекувани или непълно излекувани, те водят до хронични оплаквания и могат да са причина за сериозни бъбречни проблеми. Консултацията с лекар е задължителна.

Най-често симптомите на пикочна инфекция включват:

  • Много често уриниране
  • Парене, режеща болка при уриниране
  • Болка в долната част на корема.

Децата също са засегнати от инфекции на уринарния тракт.

Около 10,7% от децата до 7 години изкарват пикочни инфекции. Симптомите понякога не се разпознават от родителите, а за малките деца е трудно или невъзможно да опишат симптомите. Поставянето на диагноза и правилното лечение на инфекцията са ключови, защото тя може да доведе до проблеми с бъбреците.

Консултирай се със специалист, в случай на съмнение за уринарна инфекция при дете.

Уринал Сироп е подходящ за деца над 1 година и възрастни.

Характеристики:

  • Оказва благотворен ефект върху здравето на пикочните пътища
  • Спомага за елиминиране развитието на патогенните бактерии в пикочните пътища
  • Притежава силно антиоксидантно действие и подобрява общото здравословно състояние на организма.

 

Състав (в 5 мл от сиропа):

  • NutriCranTM 500 мг

Пълен състав: NutriCran®, глюкозо-фруктозен сироп, пречистена вода, регулатор на киселинността: лимонена киселина

Препоръчителна дозировка:

За деца от 1 до 3 години – 5 мл дневно (1 мерителна лъжичка).

За деца от 3 до 12 години – 10 мл дневно (2 мерителни лъжички).

За деца над 12 години и за възрастни – 15 мл дневно (три мерителни лъжички).

Препоръчителната продължителност за прием е от 10 до 30 дни в зависимост от оплакванията. При хронични проблеми се препоръчва 30 дневен прием.

Опаковка: 150 мл

Забележка: Уринал Сироп използва уникална технология на получаване на активните субстанции. Изходните суровини са от престижен доставчик – DECAS Botanical Synergies, USA. Продуктът има GRAS статус, гарантиращ  неговата безопасност. Фармацевтичното качество отговаря на GMP стандарт на производство /задължителен за лекарствените продукти/.

Не превишавай препоръчваната дневна доза.

При упорита остра инфекция, придружена с висока температура, както и в случаи, когато симптомите не отзвучават до 48 часа, е необходима консултация с лекар. Уринал не замества антибиотичното лечение. В случаи на остри инфекции се препоръчва да се приема в комбинация с назначената антибиотична терапия.