Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Уринал Дринк 12 сашета

Сашетата Уринал Дринк са твоят помощник при инфекции на пикочните пътища и затруднено уриниране. Вземи сега изгодно тук!

Сашетата Уринал Дринк от Валмарк са единствената напитка по рода си, която има вкус на боровинка.

Напитката подпомага здравословното състояние на уринарния тракт благодарение на съставките си, сред които е активната субстанция NutriCranTM. Тя представлява изсушен концентриран сок от червена боровинка и има благотворен ефект върху здравословното състояние на пикочните пътища.

Червената боровинка е богат източник на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции със защитен антиоксидантен ефект върху организма. Биологично активните вещества в Уринал Дринк поддържат уринарния тракт в добро здравословно състояние. Напитката се приема гореща и има чудесен вкус. Тя помага за приема на повече течности, които са необходими за прочистването на пикочните пътища от бактерии.

Уринал Дринк се препоръчва за успокояване на лигавицата на пикочните пътища, която е раздразнена от патогенни бактерии. Напитката поддържа урината чиста и без следи от бактерии, помагайки за увеличаване на образуването на урина и стимулира организма да изхвърля бактериите. Така се възстановява нормалното функциониране на уринарния тракт.

Червената боровинка е богат източник на разнообразие от антиоксиданти, сред които биофлавоноиди и фенолни съединения. Те защитават клетките и тъканите от агресивният ефект на свободните радикали.

Характеристики:

  • Уринал Дринк съдържа активната субстанция NutriCran, която има положителен ефект върху уринарния тракт
  • Напитката успокоява лигавицата на пикочните пътища, която е раздразнена вследствие от наличието на патогенни бактерии
  • Подпомага се поддържането на урината чиста и без наличие на бактерии
  • Увеличава се образуването на урина и се стимулира отделянето на бактериите с урината
  • Напитката подпомага прочистването на пикочните пътища от бактерии и възстановява естествената среда на уринарния тракт
  • Допринася за прием на повече течности, необходими за правилното функциониране на уринарния тракт.

 

Състав (в 1 таблетка):

  • NutriCranTM 400 мг

Пълен състав: стабилизатор: ксилитол; подсладители: аспартам, неохесперидин, ацесулфам K; NutriCran®, регулатор на киселинността: ябълчна киселина; аромати: малина и горски плод, ванилин.

 

Препоръчителна дозировка:

Пий по едно саше Уринал Дринк 3 пъти дневно. Разтвори го в 200 мл гореща вода. Препоръчва се напитката да се пие гореща и след хранене.

Опаковка: 12 сашета

 

Забележка: Уринал Дринк не притежава нежелани странични ефекти и може да се използва от бременни, кърмещи жени и деца навършили 3 години. Уринал Дринк може да се приема заедно с антибиотици и други лекарствени средства.

Не превишавай препоръчваната дневна доза.

При остри състояния, с повишена температура е необходима консултация с лекар, ако симптомите не отзвучат до 48 часа.

Уринал Хот Дринк може да се използва успоредно с назначено антибиотично лечение.