Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Уринал Акут 10 таблетки

Уринал Акут е твоят помощник при инфекции на пикочните пътища и затруднено уриниране. Вземи сега изгодно тук!

Таблетките Уринал Акут имат нова, обогатена формула, която е твой помощник при борбата с инфекции на пикочните пътища. Формулата им съдържа няколко основни съставки ExocyanTM -  висококонцентриран екстракт от плодове на американска червена боровинка Vaccinium macrocarpon, екстракт от златна пръчица Solidago virgaurea и Витамин D.

Продуктът, на немската марка Walmark, е от първите на българския пазар, съдържащи най-високата концентрация на А-тип проантоцианидини от американска червена боровинка, който се препоръчва при уроинфекции и затруднено уриниране.

Благодарение на високото си съдържание на биофлавоноиди, фенолни съединения и други естествени субстанции с антиоксидантен ефект, американската червена боровинка защитава клетките и тъканите на пикочните пътища от свободните радикали. Количеството екстракт в дневната доза отговаря на 72mg проантоцианидини (РАС).

Благодарение на уникалната технология, която осигурява високо качество и съдържание на ефективните съставки, се извлича екстракта ExocyanTM. Той съдържа голямо количество проантоцианидини, които помагат при пикочни инфекции.

Златната пръчица (Solidago virgaurea) допринася за нормалните функции на мехура и долната част на уринарния тракт, за да се пребориш с инфекцията на пикочния мехур. Съдържанието на витамин D, от своя страна, допринася за нормалното функциониране на имунната ти система.

С помощта на активните си съставки, Уринал Акут има действие още на първия ден, след прием на 2 таблетки.

Характеристики:

  • Много високо съдържание на проантоцианидини – 72 мг в дневната доза
  • Бърз ефект още през първия ден
  • Лесен прием - само 2 таблетки дневно
  • Безопасен – подходящ при бременност.
  • Високо качество на производство

 

Състав (в 1 таблетка):

  • Exocyan™ (Vaccinium macrocarpon) екстракт от плод на американска червена боровинка: 90 мг
  • Червена боровинка (стандартизиран за мин. 40% PАС): 36 мг
  • Златна пръчица (Solidago virgaurea) (екстракт от всички части min. 10:1- 20 mg): 200 мг
  • Витамин D: 5 µg

 

Спомагателни вещества: анти-слепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, силициев диоксид, талк; екстракт от плод на американска червена боровинка Vaccinium macrocarpon, екстракт от златна пръчица Solidago virgaurea, стабилизатори: кръстосано-свързана натриева карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилметилцелулоза, магнезиев стеарат, хидроксипропилцелулоза; концентрати (лимон, касис, репичка), оцветител: титанов диоксид; холекалциферол, средноверижни триглицериди.

Препоръчителна дозировка:

Пий по 2 таблетки дневно. Приемай ги еднократно, по време или след хранене.

Опаковка: 10 таблетки

 

Забележка: Уринал Акут притежава GRAS (Generally Recognized as Safe) статус. Той може да се приема от бременни и кърмещи жени, както и от деца над 3 години. Не е подходящ за деца под 3 години. Продуктът съдържа само естествени съставки, за които не са известни нежелани странични ефекти.

Не превишавай препоръчваната дневна доза.

Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранявай при температура под 25 °С в оригиналната опаковка, на сухо и тъмно място, недостъпно за малки деца място.

В случай на продължителни оплаквания с висока температура е необходимо да се свържете с лекар! Уринал Акут е хранителна добавка, която може да се приема едновременно с антибиотици.