Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Спирулина 500 мг за по-добри жизненост и имунитет 30 таблетки

Подобри жизнеността и имунитета си със Спирулина 500 мг от Walkmark! Вземи сега изгодно тук!

Спирулината е супер храна, която подобрява жизнеността и имунитета. Продуктът на Валмарк е чиста хавайска спирулина пасифика. Тя е естествен източник на витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, ензими и антиоксиданти.

Спирулината е синьо-зелено водорасло. По цял свят, тя се използва заради хранителните и здравословните ѝ качества. Тя е естествен източник на витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, ензими и антиоксиданти.

Продуктът се препоръчва като източник на аминокиселини при диета за отслабване, тренировки и активен живот. Тя поддържа нормалната мускулна маса и нивата на кръвната захар.

Продуктът Спирулина 500 мг от Walmark е сертифициран по GMP стандарт.

Характеристики:

  • Поддържа нормални нива на кръвната захар и благоприятства контрола на теглото
  • Спомага за защитата на клетките от оксидативен стрес
  • Подкрепя имунната система и спомага за по-голяма жизненост и енергия

Състав (в 1 таблетка):

Спирулина (Arthrospira platensis) 500 мг

Спирулина на прах, анти-слепващи агенти: целулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, стабилизатор: омрежена натриева карбоксиметил целулоза

Препоръчителна дозировка:

Приемай по 1 до 3 таблетки дневно, 30 минути преди ядене. Приемайте достатъчно количество течност. За най-добър ефект, използвайте ежедневно.

Опаковка: 30 таблетки

Забележка: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Не е подходящ за деца под 3 години. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 ºC .