Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Селен 30 таблетки за имунна и сърдечно-съдова система

Погрижи се за имунната и сърдечно-съдовата си система със Селен от Валмарк! Вземи изгодно тук!

Селенът е хранителна добавка, която е мощен антиоксидант. Тя е ключов микроелемент за редица важни процеси в човешкото тяло. Микроелементът селен подпомага функциите на щитовидната жлеза, допринася за нормална сперматогенеза, грижи се за функционирането на имунната и сърдечно-съдовата система.

Недостатъчното количество селен в човешкото тяло води до намалена антиоксидантна способност на организма, а това от своя страна може да доведе до проблеми със сърцето, кръвоносните съдове и белите дробове. Недостигът на селен в организма води до по-бързо стареене и други дегенеративни промени.

Приемът на селен дава положителен ефект и върху кожата и ноктите. Микроелементът селен подпомага защитата на клетките от оксидативен стрес.

Характеристики:

  • Подпомага функциите на щитовидната жлеза
  • Допринася за нормална сперматогенеза и функционирането на щитовидната жлеза
  • Допринася за нормално функциониране на имунната система
  • Оказва благотворен ефект върху кожата и ноктите
  • Повишава антиоксидантната защита на организма

Състав (в 1 таблетка):

  • Селен (селенова мая) 100 μg

 

Пълен състав: влагозадържащ агент: сорбитол; антислепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид; селенова мая, стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат.

Приложение:

Прием на 1 таблетка дневно, след хранене.

Забележка:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Не е подходяща за деца под 3 годишна възраст. Да се съхранява на сухо и тъмно място, недостъпно за малки деца, и при температура под 25° С.

Опаковка: 30 таблетки

Срок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.06.2021 г. или до изчерпване на количествата