Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Проензи Рапид Плюс 90 + 30 таблетки

Погрижи се за ставите си с Проензи Рапид Плюс 90 таблетки с подарък 30 таблетки. Вземи сега изгодно тук!

Таблетките Проензи Рапид Плюс, от Валмарк, е уникален продукт, който се грижи ефективно за цялостното здраве на ставите. Продуктът съдържа комбинация от пет активни съставки, които има клинично доказано действие – глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, Босвелин, колаген тип II и витамин С.

Таблетките са хранителна добавка, която представя цялостна грижа за ставите. Те действат успокояващо на засегнатите зони, като подхранват ставния хрущял, а по този начин подобряват механичните свойства на ставите, увеличават тяхната подвижност, издръжливост и живот.

Проензи Рапид Плюс се препоръчва за всички стави – колена, таз, гръбначен стълб и стави на ръцете. Продуктът е подходящ за хора в напреднала възраст, хора подложени на тежко физическо натоварване, спортисти и хора с наднормено тегло. Таблетките са подходящи и за пациенти с признаци на преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Подходящ е за поддържаща терапия на ставите, ставния хрущял и сухожилията.

Комплексът ExPur е специална комбинация от колаген тип II и витамин C. Колагенът е един от най-често срещаните белтъци в човешкото тяло. Той съставлява между 25 и 30% от всички протеини в тялото. С възрастта, синтезът му намалява, а това ускорява процесите на стареене. Колагенът има много благоприятно влияние върху здравето на опорно-двигателната система, а също поддържа плътността и здравината на костите.

Колагенът от тип II е ефективен в много малки количество, затова е важно той да е най-високо качество и субстанцията в продукта да е на най-високо ниво на пречистеност. Затова комплексът в Проензи Рапид Плюс се нарича ExPur, накратко от Extremely Pure или изключително пречистен. Комбинацията с витамин C се подпомага синтеза на колагена и правилната функционалност на хрущяла и костите.

Характеристики:

  • Успокоява засегнатите места и подхранва ставния хрущял
  • Подобрява механичните свойства и устойчивостта на ставите
  • Увеличава ставната подвижност и удължава живота на ставите

Състав (в препоръчителна дневна доза):

  • Глюкозамин сулфат*2KCl 1600 мг
  • Хондроитин сулфат 600 мг
  • Boswellia serrata екстракт (мин. 70% босвелиеви киселини, от които мин. 20% β-boswellic acids) 150 мг
  • ExPur комплекс:
  • Колаген тип II 20 μg
  • Витамин C 12 мг

Пълен състав: глюкозамин сулфат *2KCI (от ракообразни), хондроитин сулфат, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, талк; Boswellia serrata екстракт, стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, арабска гума; оцветители: титаниев диоксид железен оксид, триглицериди, средна верига;  L-аскорбинова киселина, полидекстроза, колаген тип II.

Приложение:

Пий по 3 таблетки дневно след хранене.

Препоръчителна схема на прием: 3 таблетки дневно в продължение на 2 до 3 месеца. Почивка един месец и повторен прием на 3 таблетки дневно в продължение на 2 до 3 месеца.

Опаковка: 90 таблетки + 30 таблетки подарък

Забележка: Не надвишавай препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявай на сухо и тъмно място, при температура до 25° C, недостъпно за деца. Не е подходящ за деца под 12 години и бременни жени.