Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Проензи Интензив 60 таблетки с подарък

Изпробвай усилената формула за стави Проензи Интензив 60 таблетки и подарък кутийка за лекарства. Вземи сега изгодно тук!

Таблетките Проензи Интензив, от Валмарк, имат нова, концентрирана формула, която се грижи за здравето на ставите. Редовният прием на продукта, в комбинация с физическа активност, има благоприятно въздействие върху ставите. Така се оптимизира усвояването на съставките при всяко движение на тялото.

Формулата на Проензи Интензив включва комплеск от съставки с естествен, растителен произход – екстракт от Бяла върба (салицин), Boswellia serrata (тамяново дърво) и куркума, които се използват от хиляди години в древна лечебна система Аюрведа. Тяхното благоприятно действие отваря път на подхранващите елементи към ставния хрущял и допринася за по-добрата подвижност.

Таблетките Проензи Интензив съдържат глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат с висока степен на чистота (над 90%) и колаген тип II в биологично активен вид, които са основни структурни компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията. Комбинацията на съставките спомага за по-качествен прием на колагена. Витамин C от своя страна допринася за формирането на колагена и нормализира функцията на ставите, а манганът подпомага образуването на съединителна тъкан.

Благодарение на патентованата съставка BioPerin се увеличава усвояемостта на витамини, минерали и други субстанции с до 80%.

Комплексът ExPur е специална комбинация от колаген тип II и витамин C. Колагенът е един от най-често срещаните белтъци в човешкото тяло. Той съставлява между 25 и 30% от всички протеини в тялото. С възрастта, синтезът му намалява, а това ускорява процесите на стареене. Колагенът има много благоприятно влияние върху здравето на опорно-двигателната система, а също поддържа плътността и здравината на костите.

Колагенът от тип II е ефективен в много малки количество, затова е важно той да е най-високо качество и субстанцията в продукта да е на най-високо ниво на пречистеност. Затова комплексът в Проензи Рапид Плюс се нарича ExPur, накратко от Extremely Pure или изключително пречистен. Комбинацията с витамин C се подпомага синтеза на колагена и правилната функционалност на хрущяла и костите.

Характеристики:

 • Мощна тройна комбинация от салицин, куркумин и босвелия се грижи за свободно движение
 • Формула с трите основни, изграждащи елемента на ставния хрущял за комплексно подхранване – глюкозамин, хондроитин и колаген
 • Патентован BioPerine за по-добро усвояване на полезните съставки
 • Удобен прием от 2 таблетки на ден

Състав (в препоръчителна дневна доза):

 • Глюкозамин сулфат 1500 мг
 • Хондроитин сулфат 100 мг
 • Boswellia serrata (екстракт мин. 10:1 – 15 мг) 150 мг
 • BioPerine 15 мг
 • ExPur Комплекс:
  • Salix alba екстракт (съдържа 80 mg салицин) 160 мг
  • Колаген тип II 20 μg
  • Витамин C 12 мг
  • Куркумин 100 мг
  • Манган 0,6 мг

Пълен състав: озамин сулфат *2KCI (от ракообразни), антислепващи агенти: микрокристална целулоза, калциев карбонат, талк; Salix alba екстракт, стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарт; оцветители: титаниев диоксид железен оксид; Boswellia serrata екстракт, L-аскорбинова киселина, овлажнители: глицерол; манганов глюконат, колаген тип II.

Приложение:

Възрастни: Прием на 2 таблетки дневно след хранене.

Деца над 12г.: Прием на 1 таблетка дневно след хранене.

Пие се в продължение на 2 месеца, като терапевтичният курс. Повтаря се поне 3 пъти в годината.

Опаковка: 60 таблетки и подарък кутийка за лекарства

Забележка: Не надвишавай препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявай на сухо и тъмно място, при температура до 25° C, недостъпно за деца. Не е подходящ за деца под 12 години и бременни жени и кърмачки.