Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Магнезий 200 мг 30 таблетки

Погрижи се за нервната си система и мускули с Магнезий от Валмарк! Вземи изгодно тук!

Магнезият е минерал, който се грижи за нервната система и мускулите. Той е ключов за усвояването и натрупването на енергия, както и за нормалната функция на мускулите. Минералът се грижи за нормалната дейност на сърцето и нервната система, а също подпомага мускулната система и поддържа нормално кръвно налягане.

Магнезият помага също за поддържането на здрави зъби и кости, и подпомага функциите на имунната система. Продуктът подпомага енергийният метаболизъм. Благодарение на антиоксидантните си свойства, той се грижи за имунната система.

При недостиг на магнезий се увеличава нервното напрежение и раздразнителността. Това води и до поява на болезнени мускулни спазми.

Често се наблюдава недостиг на магнезий при бременност, кърмене, еднообразно хранене, диабет и активно спортуване.

Характеристики:

  • Грижи се за доброто състояние на нервната система и мускулите
  • Подпомага дейността на сърдечно-съдовата система
  • Допринася за поддържане на здрави кости и зъби
  • Подходящ при депресивни състояния

Състав (в дневна доза):

  • Магнезий 200 мг

Пълен състав: магнезиев оксид, антислепващи агенти: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, талк; влагозадържащ агент: сорбитол; стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, карбо-ксиметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза; оцветители: титаниев диоксид; памучно масло.

Приложение:

Прием на 1 таблетка дневно след хранене.

Забележка:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не е подходящ за деца под 3 годишна възраст. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25° С, недостъпно за деца.

Опаковка: 30 таблетки