Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Гинко Прим Макс за подобрена концентрация и памет 80 таблетки

Осигури по-високи нива на концентрация и памет с Гинко Прим Макс от Валмарк! Вземи изгодно тук!

Хранителната добавка Гинко Прим Макс подобрява паметта и концентрацията. Една таблетка дневно осигурява двойно съдържание на Гинко билоба. Продуктът допринася за нормалното кръвооросяване на мозъка и крайниците. Той подпомага мозъчните функции като памет и умствена активност. Грижи се за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Гинко Прим Макс е подходящ за хора с проблеми с оросяването на крайниците, които имат студени крака и ръце. Помага и при шум в ушите. Хранителната добавка подобрява чувството за умора и отпадналост, а благодарение на добавения цинк се грижи за нормализиране на когнитивната функция.

Характеристики:

  • Високо концентрирана формула със стандартизиран екстракт от Гинко билоба, магнезий и цинк
  • Екстрактът гарантира точно съдържание на активните съставки флавонгликозиди и терпенолактони, и техните уникални биологични свойства
  • Магнезият се грижи за нормалната психична функция, редуцира усещането за умора и отпадналост
  • Цикнът се грижи за нормалната когнитивна функция
  • Подходящ за поддържане на умствената дейност, по-активен и бърз мисловен процес
  • Антиоксидантните свойства на включените субстанции оказват благоприятно въздействие при процесите на стареене на мозъка и клетките

Състав (в дневна доза):

  • Екстракт от Гинко билоба (стандартизиран за съдържание на гинко флавон гликозиди 24% и трепенолактони 6%) 120 мг
  • Магнезий 150 мг
  • Цинк 15 мг

Пълен състав: магнезиев оксид, анти-слепващ агент: целулоза, талк, силициев диоксид, Гинко билоба екстракт, цинк цитрат, стабилизатор: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметил целулоза, магнезиев стеарат, средноверижни триглицериди, хидроксипропил целулоза; оцветители: титаниев диоксид, рибофлавин, индиго кармин и брилянт синьо, шафранка концентрат.

Приложение:

Прием на 1 таблетка дневно след хранене.

Препоръчва се прием на GinkoPrim® Max 120 мг в продължение на 2 до 3 месеца, за постигане на оптимален ефект. Продуктът може да се приема и по-продължително време, след консултация с лекар.

Забележка:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Не е подходящ за бременни и кърмещи, както и за деца. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25° С, недостъпно за деца.

Опаковка: 60 + 20 таблетки подарък