Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Калмацин Форте за равновесие в тялото 30 таблетки

WALMARK / ВАЛМАРК Калмацин Форте за равновесие в тялото 30 таблетки
WALMARK / ВАЛМАРК Калмацин Форте за равновесие в тялото 30 таблетки
  11,01 лв.
  Купи

  Донесе нужното равновесие в тялото си с Калмацин Форте 30 таблетки от Walkmark! Вземи сега изгодно тук!

  Хранителната добавка Калмацин Форте, съдържа важни за човешкия организъм минерали като калций, цинк и магнезий. Продукта е обогатен с витамин D, което спомага за по-доброто усвояване на калций, а също и за поддържане на равновесие на минералите в тялото.

  Калмацин Форте предоставя тройна сила за здраве и красота, а негово основно предимство е увеличеното съдържание на калций и добавеният витамин D.

  Калцият се грижи за здравината на костите и зъбите като елемента отговорен за тяхното изграждане. Неговата важност продължава през целия живот, но е особено голяма по-време на усилен растеж, бременност или кърмене. Недостига на калций води до влошено състояние на костите и зъбите, изтъняване и цъфтеж на косата, чупене на ноктите. Продължителен недостиг може да доведе до намалена костна плътност. Приет чрез храна, той не се усвоява в голямата си част. За да е пълноценен приемът му, той трябва да е комбиниран с прием на Витамин D.

  Витамин D се образува в кожата с помощта на слънчевите лъчи. Недостига в организма, води до намалена плътност на костите.

  Магнезият е наличен във всяка клетка от човешкото тяло. Той е много важен за правилното функциониране на мускулите и нервната дейност, а също и за образуването на енергия. Той помага при състояние на стрес, хронична умора и умствено натоварване.

  Цинкът се грижи за нормалното функциониране на имунната система, а също поддържа кожата и косата здрави. Недостигът му води до косопад, чупещи се нокти, кожни заболявания като акне и екземи, умора и проблеми с паметта и зрението.

  Характеристики:

  • Има благоприятен ефект върху нервната система
  • Грижи се за дейността на сърцето
  • Подпомага нормалното функциониране на имунната система
  • Допринася за поддържане на здрави кости, зъби, коса и нокти
  • Подходящ по време на бременност, кърмене, при усилено физическо натоварване

  Състав (в 1 таблетка):

  Калций 400 мг

  Магнезий 155 мг

  Цинк 8,5 мг

  Витамин D 2,0 µg

  Препоръчителна дозировка:

  Приемай по 1 таблетка дневно след хранене.

  Опаковка: 30 таблетки

  Забележка: Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът не е подходящ за деца под 3 години. Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °C.