Навигация
Кошница

BENOSEN / БЕНОСЕН за спокоен сън и свежо утро 30 таблетки

Беносен на Walmark съдържа растителни екстракти, спомагащи за справяне със стреса, напрежението и тревожността. Заради това Беносен е изключително подходящ при напрегнат начин на живот и стресови ситуации. Съдейства за постигане на релаксация и по този начин помага за по-лесно заспиване. Действа благоприятно върху качеството на съня и намалява нощните събуждания. Активните съставки са тествани. Продуктът не води до привикване и до сънливост сутрин.  

 

Характеристики:

  • Помага за намаляване на стреса и напрежението
  • Допринася за по-бързо и лесно заспиване
  • Има благоприятен ефект върху качеството на съня

 

Състав (в 1 таблетка):

Екстракт от Хмел (Humulus lupulus) стандартизиран екстр. (0,4% флавоноиди): 150,0 mg

L-теанин: 100,0 mg

Екстракт от Валериана (Valeriana officinalis) 0,8% валерианова киселина: 50,0 mg

Пълен състав: антислепващи агенти: целулоза, калциев карбонат, магнезиев стеарат, силициев диоксид, талк; екстракт от хмел (Humulus lupulus), L-теанин, екстракт от валериана (Valeriana officinalis);  стабилизатори: хидроксипропилметилцелулоза, напречно-свързана карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилцелулоза; оцветители: титанов диоксид; концентрати: (ябълка, черен морков, репички, спирулина), средноверижни триглицериди.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 до 2 таблетки Беносен на ден при нужда, както и 30 минути преди лягане.

 

Опаковка:

30 таблетки

 

Предупреждение:

Не е препоръчително да се приема Benosen преди дейности, изискващи повишена концентрация и внимание!

Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на недостъпно за малки деца място. Benosen не е подходящ за деца, както и при бременност и кърмене. Съхранявайте на сухо и хладно място при температура под 25ºC. Съхранявайте в оригиналната опаковка (блистер).