Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Проензи Интензив 30 таблетки

Изпробвай усилената формула за стави Проензи Интензив 30 таблетки. Вземи сега изгодно тук!

Таблетките Проензи Интензив, от Валмарк, имат нова, концентрирана формула, която се грижи за здравето на ставите. Редовният прием на продукта, в комбинация с физическа активност, има благоприятно въздействие върху ставите. Така се оптимизира усвояването на съставките при всяко движение на тялото.

Формулата на Проензи Интензив включва комплеск от съставки с естествен, растителен произход – екстракт от Бяла върба (салицин), Boswellia serrata (тамяново дърво) и куркума, които се използват от хиляди години в древна лечебна система Аюрведа. Тяхното благоприятно действие отваря път на подхранващите елементи към ставния хрущял и допринася за по-добрата подвижност.

Таблетките Проензи Интензив съдържат глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат с висока степен на чистота (над 90%) и колаген тип II в биологично активен вид, които са основни структурни компоненти на ставния хрущял, костите, ставните връзки и сухожилията. Комбинацията на съставките спомага за по-качествен прием на колагена. Витамин C от своя страна допринася за формирането на колагена и нормализира функцията на ставите, а манганът подпомага образуването на съединителна тъкан.

Благодарение на патентованата съставка BioPerin се увеличава усвояемостта на витамини, минерали и други субстанции с до 80%.

Комплексът ExPur е специална комбинация от колаген тип II и витамин C. Колагенът е един от най-често срещаните белтъци в човешкото тяло. Той съставлява между 25 и 30% от всички протеини в тялото. С възрастта, синтезът му намалява, а това ускорява процесите на стареене. Колагенът има много благоприятно влияние върху здравето на опорно-двигателната система, а също поддържа плътността и здравината на костите.

Колагенът от тип II е ефективен в много малки количество, затова е важно той да е най-високо качество и субстанцията в продукта да е на най-високо ниво на пречистеност. Затова комплексът в Проензи Рапид Плюс се нарича ExPur, накратко от Extremely Pure или изключително пречистен. Комбинацията с витамин C се подпомага синтеза на колагена и правилната функционалност на хрущяла и костите.

Характеристики:

 • Мощна тройна комбинация от салицин, куркумин и босвелия се грижи за свободно движение
 • Формула с трите основни, изграждащи елемента на ставния хрущял за комплексно подхранване – глюкозамин, хондроитин и колаген
 • Патентован BioPerine за по-добро усвояване на полезните съставки
 • Удобен прием от 2 таблетки на ден

Състав (в препоръчителна дневна доза):

 • Глюкозамин сулфат 1500 мг
 • Хондроитин сулфат 100 мг
 • Boswellia serrata (екстракт мин. 10:1 – 15 мг) 150 мг
 • BioPerine 15 мг
 • ExPur Комплекс:
  • Salix alba екстракт (съдържа 80 mg салицин) 160 мг
  • Колаген тип II 20 μg
  • Витамин C 12 мг
  • Куркумин 100 мг
  • Манган 0,6 мг

Пълен състав: озамин сулфат *2KCI (от ракообразни), антислепващи агенти: микрокристална целулоза, калциев карбонат, талк; Salix alba екстракт, стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарт; оцветители: титаниев диоксид железен оксид; Boswellia serrata екстракт, L-аскорбинова киселина, овлажнители: глицерол; манганов глюконат, колаген тип II.

Приложение:

Възрастни: Прием на 2 таблетки дневно след хранене.

Деца над 12г.: Прием на 1 таблетка дневно след хранене.

Пие се в продължение на 2 месеца, като терапевтичният курс. Повтаря се поне 3 пъти в годината.

Опаковка: 30 таблетки

Забележка: Не надвишавай препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявай на сухо и тъмно място, при температура до 25° C, недостъпно за деца. Не е подходящ за деца под 12 години и бременни жени и кърмачки.