Навигация
Кошница

WALMARK / ВАЛМАРК Проензи Флекси 30 таблетки

Дай нужното подхранване на ставите си с Проензи Флекси. Вземи сега изгодно тук!

Проензи Флекси, от Валмарк, прави всяко твое движение пълноценно. Благодарение на уникалната комбинация на екстракт от неосапуняеми фракции на масла от авокадо и соя (ASU) и екстракт от френски дъб (Robuvit), витамин C, маган и магнезий, ставите са подхранени.

Екстрактът от неосапуняеми фракции на масла от авокадо и соя (ASU) са вещества от естествен произход, които се препоръчват от Европейските експерти.

Екстракт от френски дъб (Robuvit) комбинира най-новите тенденции в медицината, с традициите, създавайки висококачествен патентован екстракт, стандартизиран до полифеноли.

Проензи Флекси дава нужната подкрепа за вашите кости, стави и мускули. Благодарение на манганът се поддържа нормално състояние на костите и се образува съединителна тъкан. Магнезият, от своя страна, допринася за нормалното функциониране на мускулите и за синтезирането на белтъчини.

Продуктът предоставя ежедневно подхранване. Той подпомага образуване на основополагащите елементи за мускулно-скелетната система, костите и ставите. Благодарение на съдържанието на витамин C, се подпомага образуването на колаген, който позволява нормалното функциониране на хрущялите и костите.

Проензи Флекси подобрява жизнеността и намалява усещането за умора, благодарение на наличието на витамин C, B6 и магнезий. Същевременно витамин B6 подпомага нормализирането на метаболизма и производството на енергия.

Проензи Флекси се препоръчва като ежедневна подкрепа и подхранване на ставите, хрущялите, връзките и сухожилията. Продуктът е подходящ за ежедневна грижа за хора на средна и в напреднала възраст. Препоръчително е грижата за ставите да започне от 30 годишна възраст.

Продуктът е подходящ и за по-млади хора, които са подложени на по-голямо физическо натоварване, което води до износване на носещите стави – тежка физическа активност или работа, активно спортуване, свръхтегло.

Характеристики:

 • Експертна синергия
 • По-добра подвижност
 • Ежедневно подхранване
 • По-добра жизненост
 • Само 1 таблетка на ден

Състав (в препоръчителна дневна доза):

 • ASU – екстракт от неосапуняеми фракции на масла от авокадо и соя 300 мг
 • Robuvit – екстракт от френски дъб (стандаритизиран до мин. 40% полифеноли 8 мг) 20 мг
 • Витамин C 24 мг
 • Манган 0,6 мг
 • Витамин B6 0,42 мг
 • Магнезий 56,2 мг

Пълен състав: екстракт от авокадо-соеви масла, антислепващи агенти: целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк; пълнител: калциеви фосфати; магнезиев оксид, натриева сол на карбоксиметилнишесте, стабилизатори: кръстосано-свързана натриева карбоксиметилцелулоза, хидроксипропилметилцелулоза; L-аскорбинова киселина, екстракт от френски дъб, оцветители: титанов диоксид, железни оксиди и хидроксиди; манганов глюконат, влагозадържащ агент: глицерол; пиридоксин хидрохлорид.

Приложение:

Пий по 1 таблетка дневно след хранене. Можеш да приемаш продукта продължително време за максимална ефикасност.

Опаковка: 30 таблетки

Забележка: Не надвишавай препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявай на сухо и тъмно място, при температура до 25° C, недостъпно за деца. Не е подходящ за деца под 12 години и бременни жени и кърмачки. Консултирайте се с лекар ако приемате холестерол-понижаващи лекарства с рецепта.