Навигация
Кошница

BIOVEA Vitex Fruit / Chasteberry 400 mg 120 капсули 120 Дози

BIOVEA Vitex Fruit / Chasteberry 400 mg 120 капсули 120 Дози
Очаква доставка
BIOVEA Vitex Fruit / Chasteberry 400 mg 120 капсули 120 Дози
  31,49 лв.
        Подпомага хормоналното здраве и баланс при жените
        Насърчава репродуктивното здраве
        Може да помогне за облекчаване на менструалните и менопаузалните симптоми
        Веган
        Без ГМО
        Без глутен

  Chasteberry е малко, тъмно зрънце, което процъфтява на целомъдрени дървета, които са родом от Китай, но се отглеждат по целия свят днес. Екстрактът от градинска боровинка е широко използван в билколечението и традиционната китайска медицина, където е бил използван за поддържане на балансирани хормони, плодовитост и за успокояване на неприятните менструални и менопаузални симптоми.

  Защо да използвате Vitex Fruit?

  Нашият плод VITEX съдържа висококачествен екстракт от градинска боровинка, който ефективно поддържа естествените нива на прогестерон в тялото. Проучванията показват, че добавките chasteberry поддържат и спомагат за регулирането на хипофизната жлеза, където се генерират и освобождават нашите хормони.

  Хормоналната подкрепа, която предлагат добавките с Vitex, е особено полезна за жените. Билкарите отдавна дават екстрактана жени, които са имали усложнения с фертилитета, болезнени менструални и менопаузални симптоми, проблеми с кърменето и цялостни проблеми с репродуктивното здраве.

  Какво прави VITEX FRUIT от BIOVEA по-добър?

  С най-висококачествените съставки, получени от естествения източник, BIOVEA доставя ултра чисти продукти с висока ефективност. Продуктите на BIOVEA са проектирани с най-модерните, чисти съставки, формулирани за максимална абсорбция. Качествените, чисти, мощни съставки максимизират предимствата на нашите продукти.

  Начин на употреба: Приемайте 1 капсула един до три пъти дневно или според указанията на вашия лекар.