Навигация
Кошница

VITASLIM Line / ВИТАСЛИМ Лайн за здравословно тегло 30 капсули

Vitaslim LINE: уникална грижа за фин силует с фокус върху проблемните зони. Бъди във форма утре, поръчай още днес!

Витаслим Лайн авангард в продуктите за отслабване за жени и мъже, с таргетен ефект върху проблемните области – бедра, дупе, корем и паласки. Комбинираната му формула спомага за устойчиво и здравословно вталяване с фино премахване на мастните и целулитни излишъци. А най-хубавото е, че ефектът му е значително по-бърз и осезаем заради лесната за усвояване специална течна формула.

 

Механизми:

  • Най-важно е здравето! Уникалният микс от четири природни компонента регулира обмяната на веществата. В допълнение се наблюдава силно понижен апетит за сладки храни и отличен контрол на кръвната захар. Ускорява изгарянето на хранителни вещества за енергия и стимулира чувството за жизненост и тонус. Приемът му е предпочитан начин за поддържане на оптимално тегло.
  • Без йо-йо ефект! Vitaslim LINE насърчава елиминирането на подкожните мазнини в целевите зони и възпрепятства натрупването им отново там. Резултатите са видими с просто око: по-малка обиколка на талията, изваяни бедра и стегнат ханш. Регулира процесите на обмяна в тялото и по този начин спомага фиксиране на постигнатите резултати за дълго време, без пословичния йо-йо ефект.

 

Състав (в 1 капсула):

Конюгирана линолова киселина (CLA, ClarinolTM G-80) – 305 mg, Зелен чай, екстр. листа (Camellia sinensis, leaves extr.) – 100 mg, Гуарана, сух екстр. (Guarana dry Extr.) – 50 mg, Хром (Chromium (III) Chloride) – 25 µg.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1–2 капсули Vitaslim LINE 3 пъти на ден 60 минути преди хранене с обилно количество вода. За оптимален и устойчив във времето резултат се приема ежедневно в продължение на 3 месеца. Продуктът може да се взема непрекъснато за поддържане на целогодишна форма.

 

Опаковка: 30 капсули

 

Противопоказания: Не са известни. Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба. Не се препоръчва при лица с алергия към соя и/или рибни продукти (капсули от рибен желатин).