Навигация
Кошница

VITASLIM Light / ВИТАСЛИМ Лайт за потискане на апетита 30 капсули

VITASLIM Light / ВИТАСЛИМ Лайт за потискане на апетита 30 капсули
Очаква доставка

Vitaslim LIGHT: препоръчвана от специалистите добавка за отслабване на страхотна онлайн цена. Поръчай сега!

Витаслим Лайт e добавка за отслабване, „превърнала се във фаворит и е първа препоръка за контрол на теглото от фармацевтите“, сочи проучване. Формулата е подходяща за употреба от мъже и жени, като способства понижаване на телесното теглото до два пъти по-бързо без сурови рестрикции и лишения.

Тя функционира в двете фундаментални направления:

  • Помага ви да се засищате с по-малко храна
  • Стимулира вашия енергоразход

 

Механизми:

  • Трайно заситени! С помощта на патентованата съставка PinnoThin™ Vitaslim LIGHT тушира чувството на глад и ви помага да се засищате с по-малко. Подсилва и удължава чувството за ситост и по естествен начин регулира храненето ви. Крайният резултат: значително по-малък енергоприем без чувство за лишение и глад.
  • Изгори тези мазнини! Вторият ефект е горене на мазнини. Тандемът CLA и гугул стимулира метаболизма и забързва топенето на подкожните мастни депа, преобразувайки мазнините в чиста мускулна маса. Силуетът е по-оформен, а тялото изглежда по-стройно! Витаслим Лайт работи, когато вие почивате: той увеличава енергоразхода в покой, като по този начин гори мазнините дори по време на сън.

 

Състав (в 1 капсула):

Масло от ядки на корейски бор (PinnoThinTM, Pinus koriensis seed oil) – 250 mg, Конюгирана линолова киселина (ClarinolTM G-80, Conjugated linoleic acid, CLA) – 200 mg, Гугул, течен (Commiphora mukul, liquid) – 50 mg.

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1–2 капсули Vitaslim LIGHT 3 пъти на ден 60 минути преди хранене с обилно количество вода. За оптимален и устойчив във времето резултат се приема ежедневно в продължение на 3 месеца.

 

Опаковка: 30 капсули

 

Противопоказания: Не са известни. Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба. Не се препоръчва при лица с алергия към рибни продукти (капсули от рибен желатин).