Навигация
Кошница

OstroVit Vitamin E / Natural Tocopherols Complex 90 Гел капсули 90 Дози

OstroVit / Vitamin E / Natural Tocopherols Complex е универсална хранителна добавка, която предпазва организма Ви от вредното въздействие на свободните радикали от храната и околната среда.

Добавката съдържа четири естествени токоферола, които имат антиоксидантни свойства, благодарение на които противодействат на различни заболявания. Все още ли искате да се чувствате млади и здрави, както и да се радвате на красива кожа?

- Опитайте капсулите OstroVit Vitamin E Natural Tocopherols Complex!

Благодарение на комбинацията от витамин Е и естествени токофероли със сквалан от растителен произход, фитостерол, бета-каротин и коензим Q10, въздействието на продукта е всеобхватно и включва борба със свободните радикали, подкрепа за имунната система и намаляване на холестерола.

Антиоксидантните хранителни вещества, като витамин Е, токофероли, сквален от растителен произход и коензим Q10, осигуряват ефективна подкрепа за предотвратяване на заболявания, причинени от свободни радикали, включително тумори, катаракта, глаукома и атеросклероза.

Благодарение на това можете да осигурите на организма си цялостни грижи.


Ползите от OstroVit / Vitamin E / Natural Tocopherols Complex биват:

• Богатство от активни съставки;
• Антиоксидантна защита;
• Предпазва организма от свободните радикали;
• Понижава холестерола;
• Укрепва имунната система;
• Благоприятства здравето на кожата;
• Предпазва от UV лъчи;
• Помага при стрес;
• Предпазва клетките от стареене;


Най-важната полза, произтичаща от употребата на добавката, е жестоката борба срещу свободните радикали, които допринасят за стареенето на кожата и могат да доведат до множество заболявания.

Сквален от растителен произход - Той засилва регенерацията на кутикулата, предпазва от UV лъчение и ви помага да поддържате кожата си навлажнена. Предотвратява оксидативния стрес. Намалява и холестерола.

Фитостерол - Намалява нивото на холестерола в кръвта.

Бета-каротинът укрепва имунната и предпазва от UV лъчение. Помага Ви за лечение на акне и забавяне на появата на бръчки.

Коензим Q10 предпазва клетките на организма от оксидативен стрес. Подпомага работата на множество органи. Той насърчава имунната система.

Начин на употреба: приемайте по 1 капсула = 1 доза от Vitamin E / Natural Tocopherols Complex веднъж дневно.