Навигация
Кошница

OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid 500 мл 50 Дози Тропически плодов пунш

OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid 500 мл 50 Дози Тропически плодов пунш
-15 % Очаква доставка
OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid 500 мл 50 Дози Тропически плодов пунш
  36,51 лв.
  42,95 лв.
  OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid е течна хранителна добавка, съдържаща витамини D3, K2 и C.

  Витамин D3 регулира обмяната на калций и фосфор в организма. Участва активно в процесите на усвояването им, както и за правилното им използване. Това предотвратява депозирането на калций в кръвните съдове, сърцето и бъбреците. Същевременно спомага за здравината на костите и зъбите. Освен това подтиска развитието на автоимунни заболявания.

  Витамин D3 има ключова роля при нарушена функция на щитовидната жлеза и хормоналния дисбаланс. Организмът ни си набавя този витамин от храни, като: сьомга, скумрия, риба тон , херинга, яйца, черен дроб от риба треска.

  Витамин К2 ни предпазва от сърдечни заболявания, осигурява здрава кожа, кости, подобрява мозъчната функция, подпомага растежа и служи, като превантивна мярка срещу рака. Съдържа се в животинските продукти и във ферментирали храни. С помощта на този витамин се активира специален вид протеин (остеокалцин), който насочва калция към костите.

  Витамин C е мощен антиоксидант, който е жизненоважен за тялото ни. Защото подпомага функциите на нервната система, намалява чувството на умора и отпадналост и засилва имунната система. Също така забавя процесите на стареене и подобрява усвояването на хранителните вещества.

  Витамин C
  е водноразтворим и е незаменим, защото тялото не може да го произведе. Спомага за намаляването на лошия холестерол и стимулира синтеза на колаген, като ускорява възстановяването и зарастването на рани.

  Предимства на OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid биват:

  • Регулира обмяната и усвояването на калций и фосфор;
  • Подпомага здравето на зъбите и костите;
  • Предпазва от сърдечносъдови заболявания;
  • Предпазва от ракови заболявания;
  • Подсилва имунитета;
  • Подобрява фунциите на нервната система;
  • Намалява лошия холестерол;

  Витамин D3 се нарича витамин на живота - той влияе върху правилното функциониране на почти всички системи и органи в тялото. В комбинация с витамин К2, той засилва ефекта от укрепване на скелетната система. Стимулира абсорбацията на калций и фосфор в червата, което допълнително влияе на правилната минерализация на костите и зъбите.

  Начин на употреба: приемайте по (1 доза= 10 мл) от OstroVit Vitamin D3 + K2 Liquid, за предпочитане с храната.

  Срок на промоцията

  Специално предложение
  Период на промоциядо 30.06.2024 г. или до изчерпване на количествата