Навигация
Кошница

ViruProtect / ВируПротект спрей при настинка 20 мл

Виру Протект спрей неутрализира вирусите на настинката и е изключително подходящ при висок риск от инфекция, както и при първи симптоми на настинка. Има научно доказан ефект върху редица вируси, причиняващи простудни заболявания, включително риновирус, Influenza A вирус, RSV вирус и аденовирус. Подходящ е както за възрастни, така и за деца над 4-годишна възраст.

Viru Protect има локално действие върху лигавицата на устата и гърлото, които са основен вход за вирусите на настинката. Спреят образува защитен слой, предпазващ устата и гърлото от заразяване с вируси и така успява да предотврати разболяването от настинка.

Глицеролът, съдържащ се във Виру Протект, образува осмотично активна бариера, която задържа вирусите. Освен това успокоява възпаленото гърло.

Трипсинът в състава на този спрей е ензим от риба треска, който пречи на вирусите да се свържат с лигавиците на устната кухина и гърлото и така предотвратява заразяването на човешките клетки.

Спреят е много подходящ за профилактика при рискови ситуации за зараза с някой от вирусите на настинката, като случай на болен член в семейството или колега, при пътуване с градски транспорт, в ресторанти и на събирания.

 

Характеристики:

  • Спреят може да намали с повече от 90% количеството на редица вируси, причиняващи настинка
  • Може да съкрати боледуването от настинка с до 3 дни
  • Представлява медицинско изделие от клас III, което не взима участие в обмяната на веществата и има висок профил на безопасност
  • Подходящ е за възрастни и деца над 4-годишна възраст
  • Не съдържа захар, подсладители, консерванти, глутен и лактоза

 

Състав:

Глицерин, вода, трипсин (от треска), етанол (< 1 %), калциев хлорид, трометамол и ментол

 

Начин на употреба:

Впръсквайте спрея Виру Протект по 2 пъти през 2 часа, до 6 пъти дневно.

 

Опаковка:

20 мл

 

Производител: 

STADA Arzneimittel AG, Германия


Потребителите търсят още: viruprotect, viruprotekt, вирупротект