Навигация
Кошница

Vichy Neovadiol GF Контур за очи и устни 15 мл

Vichy Neovadiol GF Контур за очи и устни 15 мл
Vichy Neovadiol GF Контур за очи и устни 15 мл
  55,00 лв.
  Купи

  Продуктът комбинира приятна текстура и незабавно действие: богат крем, който при нанасяне се превръща в охлаждащ, нелепкав гел с успокояващ ефект. Кожата около очите и устните се изглажда, погледът се подмладява, контурът на устните се оформя.

  Специалният апликатор позволява лесното и бързо нанасяне на продукта по контура на очите и устните. Благодарение на комбинацията си от метали, подбрани за безопасност и освежаване, апликаторът осигурява успокояващ ефект при всяко използване.

  Предназначение:

  За жени в менопауза, които искат да се преборят с ефектите на хормоналното забавяне в областа на контура на очите и устните: липса на еластичност и отпускане.

  Съставки:

  Лаборатории Vichy проведе първия еволюционен анализ на очите и устните, за да разбере как те се променят с времето. Проучването включвало измерване на чупката, ъгъла и дължината на бръчките, които очертават контурите на тези зони на 400 жени. Това доказало, че с времето устните и очите преминават през паралелна деформация. Между 30 и 50, кожата в тези области увисва и загубва еластичността си. Откритието в борбата със стареенето в тези зони е станало възможно благодарение на активните съставки: Proteic Gf, който стимултира растежа на клетките, протеини, жизнено важни за реконструкцията на кожата, и Pro-Xylane, който подсилва тъканта*. За да подсили действието си в зоната на очите и устните, реконструиращите агенти са комбинирани с Eperuline, екстракт от най-здравото дърво в тропическите гори на Амазонка. Тествана ин витро, тази съставка е доказала действието си срещу свръхпигментация, тъмни кръгове и торбички под очите. *Ин витро тест

  Хипоалергенната формула е тествана под дерматологичен и офталмологичен контрол. Съдържа Термална вода Vichy. Без аромат. Без парабени.

  До 32% по-изгладен околоочен контур и до 25% по-изгладена кожа над устните.

  Клинично тестван, 40 участници, 6 седмици.

  Контура на устните и устата е по-изгладен (84%) и се усеща по-комфортно (92%).

  Самооценка на 51 жени.

  Начин на употреба:

  Нанасяйте ежедневно на контура на очите и устните, сутрин и вечер.

  Опаковка: флакон с апликатор 15 мл