Навигация
Кошница

Vichy LiftActiv Specialist Glyco-C Night Peel ампули 10 х 2 мл

Амулите Liftactiv Specialist Glyco-C таргетират възрастовите и пигментни петна, липсата на сияйност и неравномерния тен. Форматът на ампулите осигурява запазване ефикасността на активните съставки и гарантира свежест при всяка употреба.

ПРОГРАМА ЗА 60 НОЩИ – АКТИВНИ СЪСТАВКИ, ИЗПОЛЗВАНИ В ДЕРМАТОЛОГИЯТА: Тази програма за 60 нощи е разработена, за да въздейства върху признаците на фотостареене на кожата, предизвикани от продължително излагане на UVA и UVB лъчи. Нежната формула с ексфолиращ и озаряващ ефект видимо намалява петната и пигментацията. Тенът изглежда по-равномерен и сияен, кожата се усеща по-мека и гладка, благодарение на комбинацията от: 10% КОМПЛЕКС С ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА, ВИТАМИН CG С ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД, ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА С ЕСТЕСТВЕН ПРОИЗХОД. Ефикасна формула с минимален брой съставки в оптимална доза и в защитена ампула.

Съставки:

10% Комплекс от гликолова киселина, Витамин С, хиалуронова киселина, Термална минерализираща вода Vichy

Начин на употреба:

Начин на употреба: 1. Нежно потупайте върха на ампулата, за да се уверите, че цялото съдържание е в долната й част 2. Използвайте хартиена кърпичка, за да отчупите гърлото на ампулата с две ръце 3. Поставете пластмасовия апликатор на отворената ампула 4. Отстранете капачката на пластмасовия апликатор и натиснете 5. Една ампула = 2 нанасяния . Използвайте само вечер.

Опаковка: ампули 10 x 2 мл