Навигация
Кошница

Verthora Bulgaria

Верте Акупрешър сет / Verthe Acupressure set Верте Акупрешър сет / Verthe Acupressure set
Безплатна
Доставка
В създаването на Verthe Acupressure set са вплетени древните традиции, био дизайна и модерните технологии. Красивите лотосови цветчета са изработени от хипоалергенна пластмаса и са ергономично проектирани, за да имат най-голям релаксиращ и лечебен ефект. Заострените венчелистчета осъществяват мас..
270,00 лв.
Ергономична облегалка Вертекеър / Verthecare Ергономична облегалка Вертекеър / Verthecare
Безплатна
Доставка
Ергономичността е оценявана като важна част от грижата за здравето и ключов фактор за повишаване ефективността на труда. Формата на облегалката Verthecare повтаря анатомичните извивки на гръбначния стълб в областта на кръста, като осигурява максимална опорна площ. Облегалката е направена от екол..
132,00 лв.
Ергономична облегалка Вертекеър Про / Verthecare Pro Ергономична облегалка Вертекеър Про / Verthecare Pro
Безплатна
Доставка
Ергономичността е оценявана като важна част от грижата за здравето и ключов фактор за повишаване ефективността на труда. Формата на облегалката Verthecare повтаря анатомичните извивки на гръбначния стълб в областта на кръста, като осигурява максимална опорна площ. Облегалката е направена от екологич..
192,00 лв.
Ергономична седалка Вертепелвис /  VerthePelvis Pro Ергономична седалка Вертепелвис /  VerthePelvis Pro
Безплатна
Доставка
Най-важното предимство на седалката VerthePelvis Pro е грижата за седалищната област и таза при хора, които прекарват по голямата част от деня в седнало положение. Конструирана и базирана на анатомичната структура на таза и опашната кост при човека, седалката VerthePelvis Pro e съобразена с точки..
192,00 лв.
Ергономична седалка Вертепелвис / VerthePelvis Ергономична седалка Вертепелвис / VerthePelvis
Безплатна
Доставка
Най-важното предимство на седалката VerthePelvis е грижата за седалищната област и таза при хора, които прекарват по голямата част от деня в седнало положение. Конструирана и базирана на анатомичната структура на таза и опашната кост при човека, седалката VerthePelvis e съобразена с точките на натис..
132,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)