Навигация
Кошница

OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 Таблетки 90 Дози

OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 Таблетки 90 Дози
OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 Таблетки 90 Дози
  25,95 лв.
  Купи
  OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger е висококачествена хранителна добавка, съдържаща екстракти от куркума, черен пипер и джинджифил.

  Този продукт е комбинация от три синергично допълващи се подправки, които имат противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

  Куркуминът е естествено химично съединение, извлечено от подправката, известна като Куркума. Съединението се използва като жълто-оранжева хранителна боя и като много силен антиоксидант от групата на полифенолните съединения, проявяващи противовъзпалителна активност и способност да увеличават броя на антиоксидантите, произвеждани от тялото.

  Черен пипер - е подправка, използвана практически по целия свят, за да придаде на ястията отличителен вкус.

  Алкалоидът, който се съдържа в пиперинът ускорява метаболизма на отделните вещества. Пиперинът, съдържащ се в плодовете на черния пипер, подобрява процеса на термогенеза - т.е. процеса на производство на топлина, по време на който тялото изгаря калории, както и процеса на липолиза чрез адренергични рецептори, т.е. окисляването на мастната тъкан.

  Пиперинът стимулира сензорните окончания в храносмилателния тракт, като по този начин увеличава секрецията на стомашен сок и това спомага за подобряване на храносмилането.

  Освен това улеснява усвояването на коензим Q10 и увеличава абсорбцията на ресвератрол или куркумин. Пиперинът може също да увеличи абсорбцията на някои лекарства.

  Джинджифилът е широко известен по целия свят - той съдържа няколко съставки с антивирусна активност, поради което джинджифилът от години се използва като един от домашните методи за лечение на настинки и инфекции.

  Неговите бактерицидни и противовъзпалителни свойства означават, че той може да се използва като помощно средство при лечение на настинка и грип. Освен това притежава и дезинфекционни свойства.


  Ползите от OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger биват:

  • Ускорява метаболизма;
  • Ефективно подпомага процеса на термогенеза;
  • Има антибактериални и противо-вирусни свойства;
  • Притежава антиоксидантни свойства;
  • Подпомага храносмилателните процеси;
  • Помага в изхвърлянето на свободните радикали от организма;


  Начин на прием: приемайте по (1 доза = 1 таблетка), веднъж дневно от OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger.