Навигация
Кошница

ЦЕТИЛАР крем: иновативно решение при болки в ставите, мускулите и сухожилията

ЦЕТИЛАР крем за масаж при ставни и мускулно-скелетни болки, спортни и битови травми

Цетилар крем е НОВА бързодействаща формула за локална употреба при травматична и артритна болка в ставите, мускулите и сухожилията, която подобрява ставната функция, увеличава обхвата на движение и облекчава болката.

Поради отличните си загряващи и лубрикиращи свойства, продуктът е подходящ за спортен и терапевтичен масаж, и се използва от рехабилитатори по цял свят като спомагателно средство за повлияване на ставна, сухожилна и мускулно-скелетна болка.

Формулиран с патентована комбинация от цетилирани мастни киселини и ментол, масажният крем Cetilar възстановява концентрацията на липиди в ставната капсула и подпомага естествената лубрикация на ставата. В нашата специализирана статия за болка в ставите и мускулите можете да научите повече за механизма на действие на тази комбинация и да се уверите в научните доказателства за нейната ефективност. 

 

Характеристики:

  • Бързо облекчаващо действие при ставна, сухожилна и мускулно-скелетна болка.
  • Ускорява функционалното възстановяване при ставни възпаления и контузии.
  • Подпомага възвръщане на нормалната подвижност след спортни и битови травми.
  • Подходящ за спортен и терапевтичен масаж.
  • Допълва и усилва ефекта на физиотерапията.
  • Формулиран със 7,5% цетилирани мастни киселини с ниско молекулно тегло (<500 Da) от растителен произход.
  • Подходящ за дългосрочна употреба, не съдържа фотосензитивни съставки.


Състав:

Пречистена вода, цетил миристат, глицерин, цетилов алкохол, глицерил стеарат, масло от маслина (Olea europaea), бутилен гликол, каприлови/капринови триглицериди, масло от кайсия (Prunus armeniaca), пчелен восък, феноксиетанол, триетаноламин, хомополимер на акрилова киселина, ментол, аромат, изопропил миристат, етилхексилглицерин, масло от пшеничен зародиш (Triticum vulgare), перфлуоро-полиметил-изопропил етер, бутилхидрокситолуен, витамин Е ацетат.  

 

Начин на употреба:

Нанасяйте Цетилар крем два пъти дневно в засегнатите зони с лек масаж до пълното му попиване в кожата.

 

Опаковка: 50 мл туба


Предупреждения: Само за външна употреба. Не поглъщайте. Нанасяйте само на здрава кожа. Избягвайте контакт с очите и устата. В случай на попадане, измийте добре с вода. Не използвайте при алергия към някоя от съставките. В случай на бременност, кърмене или при лица под 12-годишна възраст, посъветвайте се с лекар преди употреба.

Съхранение: Съхранявайте продукта на сухо и хладно място. Не използвайте след изтичане на срока на годност. Дръжте далеч от деца. Не използвайте, ако тубата е отворена или с нарушена цялост.

Срок на годност: 36 месеца

 

Производител: Pharmanutra S.p.A - Via delle Lenze 216/b – 56122 Pisa (PI) Italy, tel. 050 7846500, info@pharmanutra.it

Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД, гр. София, ул. „Янко Софийски“ 21, тел: +3599633359, info@naturpharmabg.comСрок на промоцията

Специално предложение
Период на промоциядо 30.09.2023 г. или до изчерпване на количествата