Навигация
Кошница

TePe

TEPE Gentle Care постоперативна четка за зъби
-40 %
срок на годност: 30.06.2024
TePe Gentle Care постоперативна четка за зъби е показана за пациенти след орална хирургия, чието състояние не позволява използването на обикновена четка. Продуктът е подходящ за използване през първите две седмици след операцията. Изключително меките му влакна нежно почистват нежните и чувствителни ..
2,58 лв. 4,30 лв.
TePe Angle Orange интердентални четки 0,4 мм, размер 1 са създадени за възможно най-доброто достигане на междузъбното пространство и лесни за употреба. Тясната глава на TePe Angle образува ъгъл за по-лесен достъп, например до задните зъби, както от букалната, така и от вътрешната им страна. Интелиг..
9,35 лв.
TePe Angle Pink интердентални четки 0,4 мм, размер 0 са създадени за възможно най-доброто достигане на междузъбното пространство и лесни за употреба. Тясната глава на TePe Angle образува ъгъл за по-лесен достъп, например до задните зъби, както от букалната, така и от вътрешната им страна. Интелиген..
9,35 лв.
TePe Angle Red интердентални четки 0,5 мм, размер 2 са създадени за възможно най-доброто достигане на междузъбното пространство и лесни за употреба. Тясната глава на TePe Angle образува ъгъл за по-лесен достъп, например до задните зъби, както от букалната, така и от вътрешната им страна. Интелигент..
9,35 лв.
TePe Compact Tuft е специализирана четка за зъби за прецизно почистване на труднодостъпни зони. Нейната изключително малка глава е подходяща за достигане на зоните, които са недостъпни за конвенционалните четки. Специалният ѝ дизайн и скосена форма позволява по-щателно почистване, а заобленият връх ..
6,12 лв.
TePe GOOD Compact компактна четка за зъби за деца и възрастни с по-малки усти, изработена от 96% био суровини. Купи тук на супер цена! Четката за зъби TePe GOOD Compact е част от единствена по рода си колекция продукти за орална хигиена, изработени с помощта на зелена енергия от възобновяеми ресурс..
6,38 лв.
Стандартната мека четка за зъби TePe GOOD е част от единствена по рода си колекция продукти за орална хигиена, изработени с помощта на зелена енергия от възобновяеми ресурси и био суровини – захарна тръстика, рициново масло и дървесни влакна. Избирайки тях, вие правите инвестиция в едно по-здравосло..
6,38 лв.
Четката за език TePe Tongue Cleaner помага в ограничаването на лошия дъх и подобряването на оралната хигиена. Дизайнът ѝ пасва идеално на естествената форма на езика. Ефектът е намаляване на дразненето в задната част на устата. Едно движение е достатъчно, благодарение на двете леко повдигнати повърх..
9,40 лв.
TePe Mini Extra Soft е бебешка четка за зъби, подходяща за употреба от деца от 0 до 3 или 4-годишна въраст. Тя е малка и разработена специално с оглед спецификите на първите никнещи зъбчета. Малката ѝ глава и нежните ѝ влакна предпазват новообразуваните зъби от увреждане, почиствайки ги ефективно и ..
5,52 лв.
TePe Miniflosser детски конци за зъби с дръжка са най-удобната алтернатива на обикновените конци за зъби и представляват перфектното решение за деца, които не могат или не желаят да почистват редовно зъбите си с конец. Пластмасовата им дръжка е удобна и позволява лесно почистване дори на най-трудно..
8,74 лв.
TePe Original Blue интердентални четки 0,6 мм, размер 3 са произведени съгласно шведски и световни стоматологични практики. Специално проектираната дръжка и висококачествените материали за изработка, гарантират ефективно почистване на плаката. Ежедневната употреба на тези интердентални четки гарант..
9,35 лв.
TePe Original Orange интердентални четки 0,45 мм, размер 1 са произведени съгласно шведски и световни стоматологични практики. Специално проектираната дръжка и висококачествените материали за изработка, гарантират ефективно почистване на плаката. Ежедневната употреба на тези интердентални четк..
9,35 лв.
TePe Original Purple интердентални четки 1,1 мм, размер 6 са произведени съгласно шведски и световни стоматологични практики. Специално проектираната дръжка и висококачествените материали за изработка, гарантират ефективно почистване на плаката. Ежедневната употреба на тези интердентални четки гара..
9,35 лв.
TePe Original Red интердентални четки 0,5 мм, размер 2 са произведени съгласно шведски и световни стоматологични практики. Специално проектираната дръжка и висококачествените материали за изработка, гарантират ефективно почистване на плаката. Ежедневната употреба на тези интердентални четки гаранти..
9,35 лв.
TePe Original Yellow интердентални четки 0,7 мм, размер 4 са произведени съгласно шведски и световни стоматологични практики. Специално проектираната дръжка и висококачествените материали за изработка, гарантират ефективно почистване на плаката. Ежедневната употреба на тези интердентални четки гара..
9,35 лв.
TePe Select Compact Soft детска четка за зъби се предлага за деца над тригодишна възраст. Малката глава и ергономичната дръжка улесняват възрастните да помагат при чистенето на зъбите на децата. Влакната са със заоблен връх, който осигурява безопасно, но същевременно ефективно почистване. Налична в ..
4,23 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)