Навигация
Кошница

Systane Hydration овлажняващи капки за очи 10 мл

СИСТЕЙН овлажняващи капки за очи за терапия и профилактика на зачервени и уморени очи. SYSTANE HYDRATION е напълно стерилен разтвор, който оптимално овлажнява повърхността на очите, като по този начин осигурява моментално и трайно успокоение на оплаквания като сухота на окото, парене, усещане за чуждо тяло и други дразнения. SYSTANE са първите изкуствени сълзи, при които клинично е доказано, че едновременно облекчават и признаците и симптомите на сухото око. SYSTANE овлажняващи капки за очи съдържат уникална гелообразна полимерна система, създадена да се пригоди към индивидуалното pH на сълзите на всеки пациент. Това осигурява бързо и продължително облекчаване на оплакванията. Полимерната защита на SYSTANE се постига чрез взаимодействието между HP Guar, демулценти и естествените сълзи на пациента. При влизане в контакт със сълзите HP Guar се активира. Той се свързва с хидрофобната повърхност и формира мрежа с гелоподобна консистенция. По този начин HP Guar запазва интактна очната повърхност. Капките SYSTANE HYDRATION могат да бъдат използвани като овлажняващ агент за контактни лещи.  Подходящи за ежедневна употреба.

Състав:

Пропилен гликол, хидроксипропил гуар, минерално масло, димирстоил фосфатидилглицерол, полиоксил 40 стеарат, сорбитан тристеарат, динатриев едетат, консервант POLYQUAD* (полидрониев хлорид) 0,001% и пречистена вода.

Възможно е да съдържа хлороводородна киселина и/или натриев хидроксид за коригиране на рН.

 

Начин на употреба:

Могат да се използват толкова често, колкото е необходимо през деня, без ограничения в броя на накапванията.

Разклатете добре преди употреба. Накапете една или две капки Systane Complete / Систейн Къмплийт в окото (очите), когато усетите необходимост. 

 

Опаковка: 10 мл