Навигация
Кошница

SWANSON / СУОНСЪН селен 100 мкг 200 капсули

Селенът поддържа много от телесните процеси, включително имунната система и когнитивната функция. Допринася за метаболизма на хормоните на щитовидната жлеза и синтеза на ДНК и помага за предпазване от окислителни увреждания и инфекции. 

  • Насърчава имунния отговор
  • Предлага жизненоважна антиоксидантна защита за тялото
  • Подобрява мозъчната функция при хората с когнитивни увреждания

Swanson / Суонсън селен капсулите доставят 100 микрограма селен от селенометионин - органичен източник на селен с висока бионаличност.

Качество

Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs  сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоръжения и спазва безопасните процедури на производство.

 

Състав:

Всяка капсула съдържа 100 микрограма Селен (от Selenium SeLECT® Л-селенометионин)

Други съставки: Оризово брашно, Желатин

 

Препоръчителна дозировка:

Приемайте по 1 капсула Swanson / Суонсън селен на ден с храна и вода.

 

Допълнителни предписания:

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразно хранене. Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства, които се отпускат по лекарско предписание.

 

Опаковка: 200 капсули