Навигация
Кошница

SWANSON / СУОНСЪН Кордицепс 600 мг 120 капсули

За справяне с умората, силен имунитет, нормална сърдечна честота и нормализиране на холестерола. Поръчай изгодно тук сега!

Кордицепс на Swanson представлява чист екстракт от мицел на гъбата кордицепс, който не съдържа мухъл, мая или вредни микроби. Кордицепсът е произведен чрез модерни техники за култивиране, гарантиращи запазване на полезните съставки и най-високо качество.

Кордицепсът е популярен с приложението си при умора, бъбречни заболявания, нарушена сексуална функция. Допринася за здравето на черния дроб.

Повишава производството на аденозин трифосфат (ATP) и по този начин спомага притока на енергия към мускулите. Така, подобрявайки начина, по който тялото използва кислорода, Кордицепс може да подобри спортните постижения.

Според редица изследвания, Кордицепс може до подобри значително паметта и сексуалната функция, чрез съдържащите се в него антиоксиданти. Противодейства на възпалителните процеси и има изключително благоприятен ефект върху дихателните пътища, използва се при астма.

Кордицепс намалява лошия холестерол (LDL), спомага за по-добра бъбречна функция, намалява риска от сърдечна недостатъчност и помага за нормален сърдечен ритъм.

 

Характеристики:

  • Оказва подкрепа на имунната система
  • Допринася за нормална сърдечна честота
  • Спомага за нормализиране на холестерола

 

Състав (в 2 капсули):

Кордицепс (Paecilomyces hepiali) (дълбокослоен култивиран екстракт от мицели): 1.2 g

Други съставки: желатин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат

 

Препоръчителна дозировка:

Да се приемат по 2 капсули 2 пъти дневно с вода.

 

Опаковка: 120 капсули

 

Забележка:

Продуктът е хранителна добавка. Не използвайте като заместител на разнообразното хранене. Не приемайте Кордицепс при бременност или кърмене. Не е препоръчително да се приема от лица под 18 години.