Навигация
Кошница

SWANSON Lactobacillus Gasseri / СУОНСЪН Лактобацилус Гасери 60 капсули

SWANSON Lactobacillus Gasseri / СУОНСЪН лактобацилус гасери е уникален по рода си пробиотичен продукт пробиотик, чието действие се различава от това на останалите пробиотици. Освен че подобрява храносмилателната функция, той се слави със способността си да влияе благоприятно и на телесното тегло. Това го прави отлично допълнение към всеки режим за отслабване, поради което често го наричат и „фитнес пробиотик“. Лактобацилус гасери влияе на нивата на лептина – хормон, който се секретира от мастните клетки и контролира усещанията за глад и ситост.

Когато диетираме, нивата на лептина рязко спадат, а това води до покачване на глада и забавяне на метаболизма в опит на тялото ни да се защити от загуба на енергийни запаси. Лактобацилус гасери противодейства на тази естествена реакция и ви помага да регулирате теглото си, без да гладувате и да жертвате добрата си форма. Настоящият продукт е формулиран с 3 милиарда жизнеспособни организми, а специалните DRcaps® са устойчиви на киселини и гарантират освобождаването на съдържанието директно в стомашно-чревния тракт, което гарантира отлични резултати

 

Състав (в 1 капсула):

Лактобацилус гасери (Lactobacillus gasseri): 3 милиарда жизнеспособни организми

 

Препоръчителна дозировка:

Като хранителна добавка, приемайте една капсула SWANSON Lactobacillus Gasseri / СУОНСЪН лактобацилус гасери 1-2 пъти на ден с храна и вода.

 

Опаковка: 60 капсули