Навигация
Кошница

Holland And Barrett Super Multi Mineral 100 Таблетки 33 Дози

Holland And Barrett Super Multi Mineral 100 Таблетки 33 Дози
Очаква доставка
Holland And Barrett Super Multi Mineral 100 Таблетки 33 Дози
  19,95 лв.
  Holland And Barrett / Super Multi Mineral е богата на минерали формула, която ще подкрепи вашия организъм и ще подобри цялостно метаболитните процеси в тялото.

  Минералите са изключително важни елементи за нас. Обикновено при тежки аеробни тренировки, а и не сам изчерпваме наличните записи от тях и е хубаво да си набавяме достатъчни количества. Това може да се случи или с много разнообразен и богат на тези вещества хранителен режим или под формата на хранителна добавка.

  Продуктът съдържа основно необходимите минерали, като някои от тях биват:

  Магнезият е основен минерален елемент и вторият по честота електролит в човешкото тяло. Той успокоява нервната система и подобрява качеството на съня. Също така предотвратява мускулни схващания и болки. Има и силно изразен антиоксидантен ефект.

  Селенът притежава антиоксидантни свойства и защитава организма от оксидативен стрес. Също така предпазва организма от свободните радикали, като в допълнение редуцира риска от някои видове рак. Грижи се за имунната система, като я укрепва и подобрява функционирането и.

  Цинкът спомага в контрола на хормоналния баланс, повишава производството на инсулин в организма и подобрява качеството на кръвта. Подпомага въглехидратния метаболизъм, както и спомага за производството на сперматозоиди. Освен това редуцира нивата на лошия холестерол в организма и има важна роля в синтеза на ДНК.

  Калцият е минералът, който се съдържа в най-високо количество в нашия организъм. Общото му количество е равно на приблизително 1 – 1.2 кг от телесната маса. По-голямата част от калция се намира в зъбите и костите ни, а остатъка е локализиран в меките органи, като черен дроб, мускули, стомах и черва.

  Хромът помага при проблем с инсулиновите нива и нуждата от сладко. Подтиска апетита към сладки храни и регулира нивата на кръвната захар. Помага за редуциране на мазнините.


  Ползите от Holland And Barrett / Super Multi Mineral биват:

  • Укрепва имунната система;
  • Подкрепя костната структура;
  • Подобрява възстановителните процеси;
  • Регулира хормоналния баланс;
  • Подобрява сексуалната функция;
  • Грижи се за здравето на кожата;
  • Повишава тонуса;
  • Подобрява настроението;


  Начин на употреба: приемайте по (1 доза = 3 таблетки) от Holland And Barrett / Super Multi Mineral, въднъж дневно.