Навигация
Кошница

Mushroom Wisdom Super Meshima / Супер Месима, 120 V таблетки

Mushroom Wisdom Super Meshima / Супер Месима, 120 V таблетки
Безплатна
Доставка
Mushroom Wisdom Super Meshima / Супер Месима, 120 V таблетки
  98,68 лв.
  Купи
  Продуктът Super Meshima на Mushroom Wisdom съдържа екстракт от плодно тяло на медицинската гъба Мешима (Phellinus linteus), извлечен с помощта на гореща вода и осигуряващ активни и проучени за ефикасност съставки. Екстрактът е комбиниран с витамин С, с цел оптималното му усвояване.


  Мешима отдавна е призната като лечебна гъба в азиатската медицина. Наименованието й буквално означава „женски остров“, тъй като расте на едноименния тихоокеански остров, югозападно от Япония.

  Китайските императори и японските кралски особи са пиели чай от Мешима за жизненост и дълголетие. В Япония, Китай и Корея гъбата се използва при различни състояния, включително артрит, стомашно-чревни разстройства, увреждане на черния дроб, нарушена функция на лимфната система, менструални разстройства и различни видове рак.

  Мешима е най-известна със своите забележителни ползи за женското здраве, засягащи клетките на гърдите. Многобройни новаторски проучвания показват, че екстрактът от гъбата демонстрира мощна активност по отношение намаляването на риска от развитие на неблагоприятни промени в тъканите на гърдите.

  Мешима се включва в адювантното лечение на рака на гърдата в комбинация с химиотерапия. Т. нар. адювантно лечение се прилага при пациенти с онкологични заболявания с цел намаляване на риска от рецидиви и увеличаване на преживяемостта.

  Медицинската гъба притежава и добре изразени имуностимулиращи свойства. Проучвания показват, че повишава активността на имунните клетки, известни като В-клетки и Т-лимфоцити, и подобрява цитотоксичната активност на клетките естествени убийци (NK-клетки). 

  В допълнение, Мешима е адаптоген, помагащ на тялото да се адаптира към стресови условия като укрепва нервната система, повишава енергийните нива и възстановява жизнените сили.

  Благодарение на значимите ползи, които осигурява и отсъствието на странични ефекти от приема й, Мешима е високо ценена в билколечението. Нейните терапевтични свойства демонстрират огромен потенциал в поддържане здравето на гръдната тъкан.

  Продуктът Super Meshima може да се използва както за профилактика, така и като подпомагащо основната терапия средство.

  Производителят на Super Meshima - Mushroom Wisdom има повече от 25 години опит в разработването на висококачествени екстракти от медицински гъби. Американската компания спонсорира и активно участва в множество изследвания, посветени на терапевтичните свойства на медицинските гъби, партнирайки си с едни от най-престижните университети и научни центрове в света.

  Съставки:В 1 табл.:Дн. доза:
  Месима

  /Phellinus Linteus/ Екстракт от плодно тяло, PL-fraction™

  225 mg900 mg
  Витамин С (аскорбинова киселина)20 mg80 mg

  Микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, калциев стеарат,диклациев фосфат, силициев диоксид, хидроксипропил метилцелилоза, глицерин.

  Не съдържа: глутен, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители, аромати, консерванти. Подходящо за вегетарианци.

  Хранителна добавка, 120 V-таблетки. 

  Съставки:В 1 капс.:Дн. доза:
  Витамин С(аскорбинова киселина)1000 mg1000 mg
  Шипка25 mg25 mg
  Общо въглехидрати1 g1 g

  Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система, както и за нормалното състояние на млечните жлези.

  Забележка: при бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

  Дозировка: По 4 таблетки веднъж дневно или по 2 таблетки 2 пъти на ден.

  Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

  Годност и партида: маркирани на опаковката.

  Производител: Mushroom Wisdom, Inc, USA