Навигация
Кошница

Diet - Food Super Day Mix 300 гр.

Diet - Food Super Day Mix 300 гр.
Diet - Food Super Day Mix 300 гр.
  42,95 лв.
  Купи
  Diet - Food / Super Day Mix е 100% натурален и органичен продукт. Всички негови съставки притежават екологичен сертификат.

  Той е отличен източник на витамини от група В, желязо, селен, фолиева киселина, бета-каротин и много други.

  Освен това има:

  Гуарнина, която стимулира тялото и ума по-ефективно от кафето. Мака, която повишава либидото, Плодове от Акай, които доставя набор от витамини и антиоксиданти. Спирулината укрепва тялото, пшеничната трева и каквото повишават енергийните нива.

  Каква е разликата между Super Day Mix и други популярни смеси?

  Продуктът е обогатен със съставки като Лукума, Спирулина, Хлорела, плодове от Акай, Мака и Гуарана. Те са широко известни като „Супер храни“ със своите изключителни хранителни стойности и свойства за укрепване на здравето.


  Ползите от Diet - Food / Super Day Mix биват:

  • Здравословен източник на нутриенти;
  • Укрепва здравето;
  • Подобрява тонуса;
  • Повишава енергията;
  • Предпазва организма от свободните радикали;
  • Влияе благоприятно върху либидото;


  Как можете да използвате Super Day Mix?

  Можете да смесите една супена лъжица с любимото си прясно мляко, кисело мляко или сок, да добавите към зърнени храни, десерти и салати. За да подобрите благосъстоянието си, яжте поне една супена лъжица на ден. При тази употреба опаковката трае месец и половина. Съхранявайте на хладно и сухо в херметичен затворен съд.

  Какво означава зеленото листо на опаковката?

  Логото ЗЕЛЕН ЛИСТ е символ на екологичен продукт. Това означава, че съставките му произхождат от сертифицирани култури без изкуствени пестициди и не са генетично модифицирани.