Навигация
Кошница

STOPERAN / СТОПЕРАН за деца при диария 10 сашета

Състав с благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт!

СТОПЕРАН за ДЕЦА е специално разработен синбиотичен продукт, съдържащ два висококачествени и научно проучени пробиотични щама в комбинация с пребиотици – фруктоолигозахариди. Производството на СТОПЕРАН за ДЕЦА се основава на повече от 20-годишен опит в разработката на пробиотични формули. 

Предназначение: Продуктът подпомага храносмилателния комфорт ежедневно или когато е необходима допълнителна грижа - при прием на антибиотици или при пътуване.

В състава на СТОПЕРАН за ДЕЦА са включени два типа пробиотични култури - лактобактерии, които естествено населяват главно тънките черва и бифидобактерии, намиращи се предимно в дебелото черво. По този начин се осигурява цялостно влияние върху чревната флора. 

Състав

(максимална дневна доза):

1 саше
2 сашета
Фруктоолигозахариди
50,00 мг
100,00 мг
Lactobacillus Rhamnosus GG
15,00 мг
30,00 мг
Bifidobacterium Longum BB 536
6,25 мг
12,50 мг

Всяко саше съдържа не по-малко от 1 милиард колония образуващи единици – общо бактерии тип Bifidobacterium longum BB 536 и Lactobacillus Rhamnosus GG.


Помощни вещества: пълнители – малтодекстрин и царевично нишесте.


Не съдържа ГМО, захар и подсладители. Съставките са без съдържание на алергени.


Препоръчителен дневен прием: 

  • Деца и бебета над 6-месечна възраст – 1 до 2 сашета
  • Над 12 години – 2 сашета


Съдържанието на едно саше се разтваря във вода или друга напитка, за да се получи необходимият разтвор за пиене. За да предотвратите унищожаването на полезните бактерии, не разтваряйте сашето в горещи напитки. Препоръчително е приемането на сашетата по време или след хранене. Ако употребявате антибиотици, минималният препоръчителен интервал между тях и СТОПЕРАН за ДЕЦА е 3 часа.


Специални указания: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика. Разнообразната и балансирана диета е важна за водене на здравословен начин на живот.

Съхранение: Съхранявайте в оригиналната опаковка, при температура под 25°C, на сухо и защитено от светлина място, недостъпно за деца.


Опаковка: 10 сашета х 1,5 г

Нетно количество: 15 г