Навигация
Кошница

OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 900 гр. 30 Дози Ягода

OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 900 гр. 30 Дози Ягода
Безплатна
Доставка
Очаква доставка
OstroVit Whey Protein Concentrate 80% 900 гр. 30 Дози Ягода
  79,95 лв.
  OstroVit Whey Protein Concetrate/WPC80.eu/ е с високо съдържание от 80% сурватъчен протеин концентрат. Той е 100% суроватъчен протеин и съдържа широкоспектърен амино киселинен профил необходим за изграждането на вашата мускулатура.

        Осигурява 21 грама чист протеин в доза
        Поддържа положителен азотен баланс
        Само 1.9 грама захар в доза
        Подпомага бързото възстановяване
        Уникални вкусове
        Перфектна разтворимост
        С добавени BCAA и L-Glutamine

  OstroVit Whey Protein Concetrate /WPC80.eu/ е висококачествен суроватъчен протеин концентрат, който е задължителен за всеки спортуващ!

  Продуктът се получава в процеса на ултрафилтрация, където концентрира протеинова фракция суроватка се концентрира преди рано отделяне от млечна захар и мазнини. Тя се характеризира с намалено съдържание на мазнини и въглехидрати.

  Суроватъчен протеин, който интензивно поддържа процеса на растежа на мускулите и позволява възстановяването на мускулните влакна. Има анаболен и катаболен ефект,които предотвратяват разграждането на вашата мускулна тъкан. Намаляват умората и ускоряват възстановяването на мускулите след тренировка.

  Благодарение на съдържанието на 80% протеин OstroVit Whey Protein Concetrate /WPC80.eu/ е подходящ за всички спортисти. Това се препоръчва особено по време на изграждане на чиста мускулна маса.

  Начин на употреба : Разтворете една доза (2 лъжички и половина) OstroVit Whey Protein Concetrate/WPC80.eu/ във вода или мляко и приемайте между основните хранения или веднага след тренировка.