Навигация
Кошница

OstroVit Stabilolactic / Lactase enzyme 60 Таблетки 60 Дози

OstroVit Stabilolactic / Lactase enzyme 60 Таблетки 60 Дози
OstroVit Stabilolactic / Lactase enzyme 60 Таблетки 60 Дози
  23,95 лв.
  Купи
  OstroVit Stabilolactic е хранителна добавка в таблетки, съдържащи ензима лактаза, която подобрява храносмилането на лактозата при хора, които имат затруднения при усвояването на лактозата.

  Нетърпимостта към лактозата (млечната захар) е една от най-честите хранителни непоносимост. Тя може да дойде при нея в отсъствието на ензима лактаза в организма. Този ензим е необходим за смилане на лактозата в глюкоза и галактоза. След консумацията на мляко, както и други продукти, съдържащи млечна захар, страдащи от лактозна непоносимост, страдат от неприятен дискомфорт от храносмилателната система.

  Не е нужно обаче да се отказвате от приема на продукти, съдържащи лактоза. Достатъчно е да вземете една OstroVit Stabilolactic стабилизираща таблетка с всяко хранене, съдържащо млечна захар, за да се насладите на консумацията на любимите си продукти, които включват млечна захар.

  OstroVit Stabilolactic се препоръчва за хора, страдащи от непоносимост към лактоза. Лактазата, получена от нашия препарат, помага за смилането на лактозата при хора с трудности при смилането на лактозата.

  Улеснява процеса на разграждане на лактозата,
  Позволява ви да се наслаждавате на любимите си продукти, съдържащи лактоза,
  Една таблетка е достатъчна при всяко хранене, съдържащо млечна захар.

  Начин на приемане:
  Вземете една доза с всяко хранене, съдържащо лактоза. Използвайте максимум 3 таблетки на ден.